Palety do konturowania

W7 Hollywood Bronze & Glow Zestaw do konturowania twarzy

W7 Hollywood Bronze Glow Zestaw do Konturowania Twarzy 13g

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 listopada 2020 o 13:56
    Rozświetlacz lepszy od bronzera
    Zużyłam ten produkt w 100%, jak zwykle ponieważ nigdy nie marnuje kosmetyków. Moje wrażenia odnośnie rozświetlacza są bardzo pozytywne, kolor jest śliczny szampański, ładnie prezentuje się na skórze, jest trwały. Odcień sprawdzi się przy większości karnacji, być może dla mocno opalonych osób będzie wyglądał zbyt jasno. Błysk jaki zapewnia produkt jest widoczny, ale wyważony, idealny do makijaży dziennych, nie jest nachalny. Bronzer nieco mniej przypadł mi do gustu, w opakowaniu widoczne są drobinki, po aplikacji na twarz nie są one mocno zauważalne. Dla mnie jednak jest to na minus, ponieważ preferuję matowe bronzery. Kolor też nie zrobił na mnie szału, do jasnej karnacji średnio mi pasował, dopiero jak byłam muśnięta słońcem to lepiej ten odcień się prezentował. Kosmetyki są wydajne, ich pojemność jest stosunkowo duża. Małe lustereczko w środku to raczej forma nieprzydatnego gadżetu. Produkty dobrze się rozcierają, opakowanie chociaż plastikowe jest trwałe. Szkoda, że ten produkt jest w duecie, ponieważ rozświetlacz kupiłabym ponownie, ale z powodu bronzera w zestawie nie wiem czy zdecyduję się na ten zakup.
    Zalety:
    • rozświetlacz ma ładny kolor i błysk,
    • produkty łatwo się aplikuje,
    • kosmetyki są wydajne,
    • atrakcyjna cena,
    • solidne opakowanie.
    Wady:
    • bronzer ma drobinki,
    • kolor bronzera nie jest zbyt uniwersalny,
    • wolałabym, aby te produkty były sprzedawane oddzielnie, niż w duecie,
    • dostępność.
  • 23 kwietnia 2020 o 21:46
    Rozświetlacz świetny!
    Kupiłam ten produkt, bo akurat był na promocji. Typowa baba ;) Nie zawiodłam się, jeżeli chodzi o rozświetlacz! Robi bardzo ładny efekt na buzi, który utrzymuje się cały dzień! Natomiast bronzer niekoniecznie mi przypadł do gustu. Dla mnie powinien on być matowy, a niestety jest z brokatem.
    Zalety:
    • Cena, efekt, trwałość
    Wady:
    • Brokatowy bronzer
    DermaB
    7 lipca 2019 o 11:25
    Perełka za grosze
    Uwielbiam ten duet - niestety nie mogę go już nigdzie znaleźć :( W wygodnym opakowaniu z mini-lusterkiem mamy produkt z bardzo dobrym rozświetlaczem, i jeszcze lepszym bronzerem. Bronzer - delikatny, bez efektu sztuczności, pięknie podkreśla/konturuje, nie da się z nim przesadzić, dozuje odpowiednią ilość. Delikatne drobinki pięknie rozpraszają światło, nie wchodzi w pory, trzyma się cały dzień - dobry również, gdy ktoś dopiero uczy się konturowania i nie chce uzyskać śmiesznego, przesadzonego efektu. Bronzer jest bezpieczny i skuteczny. Rozświetlacz - delikatny, neutralny kolor dla słowianek, nareszcie bez dodatku różu, więc wygląda naturalnie i uzyskamy z nim efekt zdrowo rozświetlonej skóry. Delikatne drobinki nie są nachalne, kości policzkowe wyglądają wyraźniej i ładniej. Produkt bardzo wydajny, jest ze mną od lat. Opakowanie stabilne - nic się nie kruszy. Podłużne lusterko zawsze przydatne ;) Perełka za grosze, polecam!
    Drogeria Natura
    shivia
    12 listopada 2018 o 21:11
    Całkiem sympatyczny zestaw
    Bardzo lubię rozświetlacz, ale bronzer też daje radę. Bronzer mógłby być nieco większy niż rozświetlacz, bo szybciej się zużywa. Fajne, ciepłe odcienie, opakowanie jest solidne i świetna cena. Mam też uzasadnione podejrzenie, że bronzer niestety może nieco zapychać skórę, ale moja cera jest na to bardzo podatna.
  • 15 sierpnia 2018 o 17:49
    Najlepszy
    Od wielu wielu lat jestem mu wierna. Odcień bronzera jest dla mnie idealny, rozświetlacz zresztą też, taki akurat w ciepłym odcieniu jak lubię. Wokół mnie wszystkie kobiety już go używają :)
    Zalety:
    • trwałość
    • dobre odcienie
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Palety do konturowania