Palety do konturowania

I Heart Revolution Bronze and Glow, Face Palette Paleta do konturowania

Makeup Revolution I Heart Make Up Bronze & Glow paletka do konturowania twarzy 11g

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 października 2023 o 17:56
    Świetny rozświetlacz
    Do zakupu bronzera z rozświetlaczem do twarzy, zachęciło mnie przede wszystkim opakowanie, bo wcześniej nie miałam styczności z tą marką. Pudełko przypomina tabliczkę czekolady. Jest brązowe „oblane” złotym kremem, a w środku równie pięknie „rozlane” po lewej stronie bronzer a po prawej rozświetlacz. Dodatkowo w środku znajdziemy lusterko, co bardzo się przydaje w podróży. Całość prezentuje się oszałamiająco. Bronzer jest matowy o jasnym kolorze, myślę, że jest to bezpieczny kolor dla każdego. Jest bardzo delikatny, także bez problemu zaaplikujemy sobie go na twarz, bez obaw o plamy. Można stopniować sobie warstwy, aby nadać odpowiednią moc. Bronzer jest trwały, nie ściera się, utrzymuje się przez cały dzień. Jeśli chodzi o rozświetlacz to jestem nim zachwycona. Pudrowa formuła w piękny i delikatny sposób podkreśla wybrane partie twarzy. Nie tworzy plam, również utrzymuje się na twarzy cały dzień. Wydajność jest ciekawa, opakowanie spokojnie wystarcza na kilka miesięcy, jednak w u mnie pozostał już tylko rozświetlacz, ponieważ ja lubię mocniejszy akcent bronzera, dlatego ten produkt wymaga większego zużycia, aby mieć faktycznie mocno podkreślone rysy twarzy. Rozświetlacz jest mocno napigmentowany, więc zużycie dla zachwycającego efektu, jest zdecydowanie mniejsze. Podsumowując bronzer mnie nie zachwyca, ponieważ jest zbyt delikatny, ale za to rozświetlacz jest rewelacyjny.
  • 10 października 2023 o 20:45
    Jestem mega fanka duo do konturowania
    Będzie to krótka, aczkolwiek konkretna opinia - piękny bronzer, ani ciepły ani zimny. Na pewno nie jest pomarańczowy. Piękny rozświetlacz zostawiający delikatna poświatę/tafle zamiast brokatu - ogromnie na plus. Ładne i zgrabne opakowanie, jednakże uważajcie bo jest bardzo kruche. Ogromnie polecam, ja denkuje właśnie drugie opakowanie, trzecie również kupię.
    Zalety:
    • bardzo ładny odcien bronzera
    • rozświetlacz daje poświatę a nie jest to sam brokat
    Wady:
    • kruche opakowanie
  • 10 października 2021 o 20:21
    Moja ulubiona paletka do konturowania
    Ta paletka towarzyszy mi przy każdym makijażu. Kolory są dobrze napigmentowane. Dość długo utrzymują się na skórze. Moim ulubieńcem jest rozświetlacz, używam go również jako cienie do powiek. W tej wersji też świetnie się sprawdza. Paletka ma plastikowe, ale bardzo solidne opakowanie.
  • 6 czerwca 2021 o 0:25
    Moja pierwsza i ulubiona paletka do konturowania
    To jest mój hit! Delikatny bronzer i cudowny złoty glow. Bardzo polecam bronzer dla osób które rozpoczynają przygodę z makijażem jak i dla tych bardziej zaawansowanych. Nie da się nim zrobić krzywdy. Można spokojnie go budować bez obawy o nieestetyczne plamy. Podobnie rozświetlacz, jest w przepięknym złotym odcieniu. Raczej nie polecam osobom o jasnej karnacji. Ale efekt jaki daje jest powalający. Nie jest to suchy blask lecz idealna tafla.
    Zalety:
    • Kolor
    • Odcień
    asveaan
    26 lutego 2021 o 21:51
    Bardzo dobra paletka do konturowania
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Paletka ta wpadła w moje ręce już dawno temu, przypadkiem, ale byłam do niej średnio nastawiona, ponieważ miałam złe doświadczenia z marką Revolution jeżeli chodzi o cienie do powiek. Jednak ten produkt uważam za naprawdę udany! Bronzer ma fajny odcień, nie za ciepły, nie za chłodny. Dobrze się rozciera, jest całkiem trwały, ma odpowiednią pigmentację. Rozświetlaczowi też nie mam nic do zarzucenia, podoba mi się odcień, można stopniować efekt. Często używam go też do rozświetlenia kącików oka. Opakowanie jest świetne - solidnie wykonane, no i wizualnie... w końcu to seria czekoladowa. ;) Nie zauważyłam, aby kosmetyk miał jakiś szczególnie wyczuwalny zapach. Niedrogi, a świetny produkt. Nic dodać, nic ująć. Z chęcią kupię ponownie gdy zużyję swój obecny egzemplarz.
    Zalety:
    • odcień bronzera
    • odcień rozświetlacza
    • łatwość aplikacji
    • można stopniować efekt
    • trwałość
    • niska cena

Zobacz także inne Palety do konturowania