Palety do konturowania

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit Paleta do konturowania

Rimmel Paletka do twarzy Kate 002
E-Glamour.pl
Rimmel London Kate puder 18,5 g dla kobiet 002 Coral Glow
Rimmel Paleta do Konturowania Kate 002 Coral Glow
Rimmel

Nasi użytkownicy zostawili 274 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

cola201
    9 kwietnia 2025 o 16:33
    Kompaktowy kosmetyk na wakacje
    Lubię tę markę, a ich kosmetyki sprawdzają mi sie bardzo dobrze. Paleta 3 w 1 (rozświetlasz, bronzer i róż) to super opcja oszczędności miejsca, ilość kosmetyków i super wersja na wyjazd. Niewielkie opakowanie wygodnie trzyma się w dłoni. Wewnątrz każdy z produktów ma mniej więcej taką samą pojemność. Każdy z kosmetyków jest dość mocno sprasowany, do tego moim zdaniem pigmentacja jest dość delikatna, więc nie dla każdego może być odpowiednia. Najlepszy jest rozświetlasz - piękny szampański odcień, drobno zmielony. Kosmetyki łatwo sie nakłada jednak trzeba dość mocno potrzeć pędzlem aby efekt był bardziej intensywny. Jeżeli lubisz makijaż bardzo naturalny i subtelny to ten produkt jest dla Ciebie. Kosztuje ok 25 zł więc za 3 produkty to super cena. Z plusów to paletka jest bardzo wydajna mimo codziennego stosowania. Dostępna prawie w każdej drogerii.
  • 22 marca 2025 o 22:07
    Dla fanek subtelnego podkreślenia urody
    Paletkę kupiłam za 25 zł i to niska cena jak za trzy produkty do konturowania. Opakowanie jest plastikowe ale spełnia swoje zadanie. Posiadam wersję 02 coral glow. Pigmentacja jest w tej paletce bardzo delikatna. Róż oceniam na najmocniejszy jej punkt - bardzo ładny, koralowo-nudowy. Tutaj ta delikatna pigmentacja nie jest przeszkodą , chociaż trzeba go kilkukrotnie nałożyć aby uzyskać wyraźniejszy efekt. Na drugim miejscu dałabym bronzer, również jest z gatunku rozświetlających ale bez widocznych drobin. Kolor jest raczej ciepły choć nie rudy - fajny do ocieplania. Najsłabszy dla mnie jest rozświetlacz. Kolor wydaje się ładny - szampański ale jest bardzo bardzo delikatny. Bliżej mu do pudru rozświetlającego niż rozświetlacza. Nie każdy jednak lubi glow widoczne z kosmosu więc nie skreślam go. Jeśli lubisz mocne pigmentacje i wyraźne efekty to tutaj tego nie ma. Jeśli jednak lubisz subtelne podkreślenie swojej urody to dlaczego nie. Dla mnie to fajna paletka dla np dojrzałej kobiety, na makijaż do pracy, biura wszędzie tam gdzie liczy się elegancja i subtelność. Raczej dla jaśniejszych karnacji.
    Zalety:
    • Ciężko zrobić sobie nim krzywdę
    • Ładne kolory
    • Rozświetlający efekt
    Wady:
    • Dla niektórych może być za słaba pigmentacja - jeśli lubisz mocne
    Zwarqon
    12 marca 2025 o 23:19
    Świetna paleta do konturowania z małym mankamentem
    Paleta do konturowania z Rimla to naprawdę super produkt w przystępnej cenie - tylko 25zl za 3 produkty! Róż w palecie jest rewelacyjny, dodaje pięknego, świecącego efektu, a bronzer idealnie modeluje kontury twarzy, nie powodując powstawania plam. Niestety, rozświetlacz zawodzi - zamiast subtelnego, promiennego blasku, efekt jest bardziej metaliczny i nie daje oczekiwanego świecenia. Mimo tej drobnej niedoskonałości, całość jest bardzo atrakcyjna cenowo i godna polecenia, zwłaszcza dla osób eksperymentującym z makijażem konturowym
    Zalety:
    • przystępna cena
    • świetny róż, który pięknie rozświetla twarz
    • bronzer, który idealnie modeluje kontury bez plam
    • dobry stosunek jakości do ceny
    Wady:
    • rozświetlacz nie daje intensywnego blasku - efekt jest metaliczny i zawodzi oczekiwania
  • 3 marca 2025 o 16:42
    Świetny prezent
    Paletkę z Rimmel do konturowania otrzymałam w prezencie od koleżanki z pracy. To chyba jeden z pierwszych, a obdarowuje mnie szczodrze i wprowadza na wyższy level świata kosmetyków. Paletkę otworzyłam kilka miesięcy temu i jestem nią ciągle zauroczona. Róż, bronzer i rozświetlacz zostały zamknięte w małym i praktycznym pudełeczku. Paletka jest w bardzo uniwersalnych kolorach. Wystarczy odrobina produktu i od razu widać efekt na twarzy. Nie tworzy plam, co dla mnie -osoby początkującej w konturowaniu jest wielkim plusem. Nigdy nie zrobiłam sobie krzywdy i nie wyglądałam jak klaun, bo kolory idealnie wtapiają się w skórę i świetnie rozprowadzają. Jedyny mały minus stawiam rozświetlaczowi, gdyż nie jest mocno napigmentowany. Mnie to specjalnie nie przeszkadza. Używam go jako cień do powiek. Wydajność jest na bardzo wysokim poziomie, co można zaobserwować na zdjęciu, które zostało wykonane po 4 miesiącach używania – przynajmniej 4 razy w tygodniu. Asiu dziękuję, a jak się skończy wrócę ponownie do tej paletki. Warto ten produkt przetestować i mieć go chociaż podczas różnych podróży długich i krótkich.
    Zalety:
    • Wygodny format 3 w 1, idealny na podróże
    • Uniwersalne odcienie
    • Dobra trwałość
    • Bardzo wydajna
    Wady:
    • Brak lusterka
    • Brak efektu rozświetlacza na twarzy
  • 3 marca 2025 o 11:00
    Moja pierwasza paletka do konturowania, której używam na codzień
    Przede wszystkim jej ogromnym plusem jest to, że ma bardzo delikatne, dobrze dobrane odcienie, które świetnie stapiają się ze skórą. Dzięki temu trudno przesadzić i uzyskać sztuczny efekt. Nie muszę się martwić, że zrobię sobie plamy czy nierówno nałożę produkt – nawet jeśli nie mam zbyt dużego doświadczenia w konturowaniu. Jestem raczej amatorem w kwestii makijażu, ale ta paleta sprawia, że modelowanie twarzy staje się banalnie proste. W środku znajdziemy trzy podstawowe produkty: bronzer, rozświetlacz i róż. Bronzer ma naturalny, ciepły odcień, który świetnie sprawdza się zarówno do ocieplania twarzy, jak i lekkiego konturowania. Nie jest zbyt pomarańczowy ani zbyt chłodny. Rozświetlacz daje piękny, subtelny efekt glow, bez nachalnych drobinek brokatu, co bardzo sobie cenię. Róż natomiast ma cudowny, świeży kolor, który od razu ożywia cerę i nadaje jej zdrowy wygląd. Kolejną zaletą tej paletki jest jej wydajność. Używam jej już od kilku miesięcy, a zużycie jest naprawdę minimalne! Produkty mają dobrą pigmentację, ale nie są zbyt mocne, co sprawia, że łatwo można stopniować intensywność. Ponadto świetnie się blendują i współpracują z innymi kosmetykami, co sprawia, że makijaż wygląda spójnie i naturalnie.
    Zalety:
    • Łatwa w użyciu
    • Uniwersalne odcienie
    • Dobra pigmentacja
    • Świetna trwałość
    • Brak drobinek w rozświetlaczu
    • Kompaktowe opakowanie
    • Wielofunkcyjność
    Wady:
    • Brak lusterka
    • Opakowanie może się brudzić
    • Rozświetlacz jest subtelny

Zobacz także inne Palety do konturowania