Avon Anew, Retroactive Cream (Krem `Źródło Młodości`)

• 14 marca 2009 o 22:17
    taki jak esencja mlodosci
    dzialanie w sumie powiedzialabym identyczne jak kremu :esencja mlodosci. napina, ujedrnia, doskonale odzywia, nawilza, splyca zmarszczki. robi to naprawde dobrze, wyrownuje koloryt skory, super kosmetyk dla pan25-45 lat. pomaga zwalczyc niedoskonalosci, zwiazane ze starzejaca sie skora. polecam! Używam tego produktu od:kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań:1
  • 15 września 2008 o 1:52
    Krem na dzień i na noc
    Kupiłam oba w tym samym czasie. Co do zapachu, niektórym przeszkadza, dla mnie pasuje. Podobają mi się słoiczki, więc nie łączę się z negatywnymi ocenami na ich temat. Na pewno jest nawilżający i dba o cerę (mam mieszaną). Nie mam jednak wrażenia by był specjalny- nie wiem czy mogę ocenić efekt przeciwzmarszczkowy (mam 27l.), ale nie odczuwam czegoś wybitnego. Wcześniej użwałam serii odżywczych, Avon Solution- których już nie ma niestety i w porównaniu z tamtą tańszą wersją, Anew wypada słabiej. Ale zaletą tego jest to, że na pewno nie uczula- przynajmniej mnie, nadaje się do cery wrażliwej oraz nie powoduje nadmiernej produkcji sebum. Jeśli ktoś nie myśli już o efekcie przeciwzmarszczkowym, a ja zaczynam- to polecam ten zestaw:) Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 2 na dzień i 2 na noc
    ishtar4
    23 stycznia 2007 o 16:02
    może być
    Taki sobie krem nawilżający. Stosowałam na noc. Konstencja delikatna. Pozostawia tłustawy film na twarzy, raczej nie nadaje się pod makijaż. Zapach z rodzaju "zakamuflowana chemia". Dosyć dobrze nawilża, skóra jest zrelaksowana, jaśniejsza. Co do działania wybitnie przeciwzmarszkowego - nie zauważyłam. Słoiczek nieergonomiczny, potrzebna ekwilibrystyka przy wyjmowaniu resztek z bocznych zakamarków. Ogólnie może być, ale za 60 zł to 3 gwiazdki.Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: 1
    Yoolia
    23 stycznia 2007 o 12:55
    OK
    Od niedawna go używam i już jestem zadowolona - widać poprawę cery. Stosuje go na noc, nie probowałam na dzień. Bardzo dobrze się wchłania, ma miłą lekką konsystencję i ładny delikatny zapach. Nie uczula Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:0
  • 9 października 2004 o 20:50
    Zwykły krem
    Taki sobie krem na noc. Główną wadą tego kremu jest zapach ( chemiczny ) i nieporęczne opakowanie, z którego bardzo trudno wydobyć końcówkę kremu. Co do właściwości samego specyfiku to nie mam większych zastrzeżeń: wydajny, dobrze nawilża, rozjaśnia cerę i trochę wygładza- niestety na krótko. Nie podrażnił mojej wrażliwej buźki. Zawiodłam się na nim, ponieważ za taką cenę oczekuję czegoś więcej.