AA Age Expert, Krem na noc z kompleksem BOTOX-like (bez botoxu)

Inezka
    18 maja 2006 o 1:10
    Nigdy więcej
    Dałam się nabrać na ten krem. Nie dość że śmierdział to żadnych efektów na skorze nie zauważylam. wymęczylam jedno opakowanie mając nadzieję, że cierpliwość będzie wynagrodzona ale niestety... Żadnego działania, nawet nawilżenie nie poprawiło się. Pomagalam sobie jeszcze takim serum z niby Botoxem - ale tam przedewszystkim silikon był głównym składnikiem
    Martaa2
    28 września 2005 o 15:49
    Absolutnie nie !
    Jak dla mnie masakra! Krem ma bardzo dziwną, żelowatą , tłustawą i jakby sliską konsystencję. Przypomina mi bazę pod podkład Lumene:) Dobrze się rozprowadza ( to pewnie zasługa strasznej ilości silikonów), szybko wchłania. Niestety w ogóle nie nawilża, nie odżywia, ja czułam na twarzy " ściąganie" i jakieś dziwne napięcie. Podoba mi się jedynie opakowanie kremu, ale pojemność 30 ml przy tej cenie to chyba kpina. Odradzam za tę kwotę mozna kupić 50 ml o niebo lepszego kremiku:)
  • 27 czerwca 2005 o 15:57
    niespodzianka
    Jestem naprawdę mile zaskoczona tym kremikiem :) i zadowolona, że jest w opakowaniu 30 ml , bo pewnie gdyby miał "normalne 50 ml " i kosztował ok. 80zł. nie skusiłabym się na testowanie :) Kupiłam bo lubię silikon :) tzn . efekt wygładzenia jaki daje, ale do rzeczy. Krem dobrze się wchłania, "rozprostowuje" zmarszczki, rano buzia wygląda na wypoczętą. Zapach delikatny. Przez wiele lat nie używałam kremów z AA, dawno temu jakiś mnie uczulił i miałam "głęboki uraz" :) Ten jednak jest łagodny nie spowodował żadnych podrażnień, jest przyjemny w stosowaniu. Przy suchej skórze jednak za słabo nawilża i konieczne jest wspomaganie się serum nawilzającym lub jeszcze innym kremem. Gdyby dostatecznie nawilżał dałabym mu 5 * , a tak "tylko" 4 *
  • 2 marca 2005 o 19:52
    :D
    Kupiłam w promocji i bez przekonania (30 ml). Teraz jestem pełna uznania- firma zadbała, aby kosmetyk sprawiał przyjemność (ładniutkie opakowania całej serii, znakomity, ale dyskretny zapach). Krem ma dobry poślizg, znakomicie się wchłania, zapach poprawia humor. Na twarz działa zgodnie z obietnicami. I mimo niedużej pojemności jest wręcz niesamowicie wydajny. Łącznie- produkt, którym firma może się pochwalić. Brawo!
    Oktawia
    11 lutego 2005 o 21:03
    Wspaniały krem
    Jeden z najlepszych kremów jakie miałam okazję używać. Znakomicie się rozprowadza, szybko sie wchłania, rano twarz jest promienna i wypoczeta. Polecam!!!!!!!!!!!!!!