Nacomi Olejek do ciała nawilżający `Kakaowiec`

errola
    15 lutego 2017 o 10:26
    bardzo fajny
    Wady: - kiepskie opakowanie, prosta butelka, która strasznie się brudzi Zalety: +bardzo dobrze się rozprowadza i szybko wchłania + ślicznie pachnie + bardzo dobrze nawilża i natłuszcza skórę + zapach jest długotrwały + jest bardzo wydajny + skład kosmetyku jest bardzo przyjazny + kupiłam go w promocji, co jest na plus + lubię go używać
  • 1 stycznia 2017 o 17:44
    miks olejków dla wysuszonej skóry
    Bardzo lubię wszelkiego rodzaju oliwki i oleje. Staram się wybierać te preparaty, które zawierają sporo naturalnych składników. Olejek kupiłam na promocji HEBE. Jest to taki kosmetyk, który używam od czasu do czasu po kąpieli. Olejek jest dość tłusty, wchłania się powoli, ale nawilża świetnie. Skóra jest aksamitna i zadbana. Po użyciu nie pojawiają się wypryski. Jest to formuła o wiele bardziej naturalna niż tradycyjne oliwki. Nie jest to zbyt wydajny produkt, gdyż rozsmarowuje się dość mozolnie. Zapach jest taki nieokreślony, przebija się jakaś słodka nuta i odrobina kakao. Miks olejków sprawdza się na wysuszonej skórze. Dobre rozwiązanie dla osób, które nie mają cierpliwości do 100% olejów naturalnych
  • 14 lutego 2016 o 0:23
    Nawilżenie na najwyższym poziomie!
    Kolejna nowość w mojej kosmetyczce, która zaskoczyła mnie swoim działaniem. Wszystko to za sprawą oleju z pestek winogron, oleju arganowego i ekstraktu z kakaowca zawartych w kosmetyku. Spośród jego kilku właściwości najbardziej interesuje mnie nawilżenie, które jest wykonane wzorowo. Mogłabym non stop smarować nim ręce i nogi, ale do odpowiedniego nawilżenia w moim przypadku wystarczy stosować go raz dziennie. Do tego jest bardzo wydajny, już mała kropelka potrafi zdziałać naprawdę wiele! Orzechowo-czekoladowy zapach, ku mojej radości, utrzymuje się na skórze bardzo długo! Mam małe zastrzeżenia co do opakowania, bo mimo tego, że butelka jest plastikowa, a na zakrętce znajduje się przycisk zabezpieczający, to czasami zdarza się, że kropelki olejku lądują poza opakowaniem. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/3 opakowania 150 ml