L'Oreal Professionnel Tecni.Art, A-Head, Web Design, Sculpting Paste Modelujący krem do rzeźbienia

• 6 sierpnia 2014 o 22:50
    Dobry, ale nie doskonały
    W sumie to jeszcze nigdy nie udało mi się trafić na coś, co by ułożyło włosy na cały dzień. Wszystko albo działa krótko, albo strasznie skleja. Ten krem do włosów jest ok. I chyba tyle. Szybko znika z włosów. W moim przypadku nakładając trzeba trochę przesadzić z ilością i po jakiejś godzinie wtedy jest już do końca dnia dobrze. Ale na początku włosy wyglądają po prostu jak tłuste. Jeśli ułożę tak, żeby było dobrze wizualnie od razu, to po jakichś 3 godzinach wszystko znika i włosy z powrotem latają na wszystkie strony, stają dęba i wyglądają, jakbym ich wcale nie układał. Generalnie, klepanie nad głową to słaby pomysł - musiałbym klaskać chyba pół dnia, żeby opadło tyle, ile trzeba. Nakładam tę pastę tak, jak wszystkie inne. Dużym minusem na pewno jest cena - moim zdaniem bardzo mocno przesadzona. Za 50zł oczekiwałem o wiele lepszego efektu. Wg mnie, patrząc na efekt, warte to jest może 20zł. Plusem jest to, że pasta jest bardzo wydajna. Używam codziennie, nie oszczędzam specjalnie, a po miesiącu cały czas prawie pełny słoiczek. Myślę, że może starczyć na 4-6 miesięcy stosowania codziennie. Podsumowując: może nie jest to jakaś rewelacja, aczkolwiek jedno z lepszych, jakie do tej pory miałem.
    ankkka
    9 września 2010 o 14:00
    a mi nie odpowiada
    A mi nie odpowiada. Dziwię się, że są tak dobre recenzje. Kosmetyk znika z moich włosów po pół godzinie. Nie podoba mi się niewygodna aplikacja i brak efektów! Podchodziłam do niego kilka razy, ale nie jesteśmy dla siebie stworzeni... Używam tego produktu od: miesięcy kilku okazjonalnie Ilość zużytych opakowań: troche
  • 11 kwietnia 2010 o 22:05
    świetny był!
    Używałam tego kremu ładnych parę lat temu..miałam wtedy krótkie włosy. Pamiętam dobrze, że to był naprawdę rewelacyjny produkt. Dla krótkich włosów absolutnie niezbędny! Wystarczyło trochę pasty by ustawić włosy dosłownie jak się tylko zamarzyło. Włosy pozostawały w takim ułożeniu długie godziny. I co najważniejsze: nie były przy tym nieprzyjemnie sztywne czy posklejane, pozostawały miłe w dotyku a jednocześnie dobrze utrwalone. Kosmetyku nie widać na włosach (jak już ktoś zauważył), nie jak jakieś okropne żele, dające efekt mokrych czy o zgorozo tłusto - posklejanych włosów. Sposób aplikacji trochę dziwny, ale nie bylo z tym problemów, można też nakładać normlanie. Wydajność w miarę normlana, cena niestety nie najniższa. Z pewnością polecam wszystkim krótkowłosym, którzy chcą uzyskać efekt nieładu, postrzępionej fryzurki itp. Używam tego produktu od:oj użyałam bardzo dawno temu Ilość zużytych opakowań: 1
    droga A
    11 marca 2008 o 16:21
    bardzo bardzo dobry
    Miałam małe promocyjne opakowanie kupione na próbę. Sądziłam, że starczy na jakiś tydzień. Okazało się, że przy codziennym stosowaniu korzystałam z kremu ponad miesiąc. Jestem bardzo zaskoczona wydajnością. Poza tym krem spełnił większość moich oczekiwań - bez problemu układałam nim włosy, zabierało to kilka chwil. Z rąk też łatwo go zmyć po aplikacji :) Efekt uzyskany przy pomocy tego kosmetyku utrwalałam lakierem. W ten sposób do popołudnia cieszyłam się w miarę uczesanymi włosami. Na plus zaliczam mu także to, że nie nakrochmala włosów i są one naturalne i miłe w dotyku. Łatwo wyczesać go z włosów, bez efektu opadającego "łupieżu". Najprawdopodobniej kupię pełnowymiarowe opakowanie ;) Używam tego produktu od:miesiąc Ilość zużytych opakowań:1
  • 15 lutego 2008 o 21:15
    podnosi czupryne
    Używam tego kremu mimo iż mam długie włosy. Nie lubię jak są przyklapnięte. Klaskanie nad głowa powoduje opadanie na włosy maleńkich włókien - umożliwia to ułożenie włosów. Nie są przyklapnięte. Kosmetyk nie obciąża fryzury - oczywiście o ile nie przesadzimy z ilością, no i można go stosować wielokrotnie w ciągu dnia. Jest bardzo wydajny. Dałabym mu 5 gwiazdek ale mam wrażenie iż krem w nowej szacie graficznej jest troszkę inny niż jego poprzednik.. tzn mniej tych włókien opada podczas klaskania a większość klei sie do dłoni. Może to jedynie moje złudzenie ale jakoś ciężko mi sie go wyzbyć.. Używam tego produktu od: 4 lata Ilość zużytych opakowań: 2