Odżywki do włosów

Matrix Total Results, So Long Damage, Conditioner for Repair Odżywka wzmacniająca

Nasi użytkownicy zostawili 51 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 sierpnia 2022 o 12:12
    Genialny produkt!
    Ta odżywka to prawdziwy przełom w dbaniu o moje gęste, kręcone włosy! Od pierwszego użycia żadnych problemów z rozczesywaniem włosów. Nakładam po myciu włosów na kilka minut, rozczesuję i cieszę się pięknymi i gładkimi włosami.
    Zalety:
    • Najbardziej na pochwałę zasługuje ułatwianie rozczesywania oraz wygładzenie
    Wady:
  • 14 grudnia 2021 o 23:01
    Bardzo fajna odżywka
    Chyba zostanie ze mną na dłużej. Włosy po jej użyciu bardzo dobrze się rozczesuja, są miękkie, gładkie i przy tym pięknie pachną. Odżywka jest wydajna i w przyzwoitej cenie. Nie trzeba trzymać jej na włosach pół dnia, wystarczy minutka i już mamy oczekiwany efekt co jest bardzo ważne w przypadku braku czasu. Jedyny minus jest taki , że efekt nie utrzymuje się długo, niemniej warto chociażby dla tego chwilowego efektu. Stosowana na włosach długich, farbowanych, cienkich, z tendencja do puszenia i tworzenia się kołtunów.
    Zalety:
    • Wydajność,
    • Konsystencją,
    • Zapach,
    • Działanie,
  • 3 listopada 2021 o 8:45
    Sprawdza się bardzo dobrze
    Odżywka w połączeniu z szamponem tej samej serii sprawdza się rewelacyjnie. Sprawia, że włosy są super miękkie i wygładzone. Ma lekką konsystencję, która nie obciąża włosów. Dba i pielęgnuje włosy. Zauważyłam, że są w znacznie lepszym stanie niż kiedyś. Odżywka na prawdę wzmacnia włosy, zauważyłam jakby mniej wypadały, a używam jej od miesiąca. Przyjemny zapach, dobra jakość i super cena, jestem bardzo zadowolona z tej odżywki. Moje suche włosy na tym skorzystały, stały się super miękkie i wygładzone. Polecam!
  • 10 czerwca 2021 o 14:23
    Skład nie ma szału , ale włosy ją lubią
    Odżywkę wraz z szamponem zakupiłam po namowie przez moją fryzjerkę. Moje włosy są farbowane regularnie i faktycznie zniszczone . Szukam dla nich super pielęgnacji , ale to nie takie proste dobrać produkty idealne. Zaraz po przyjściu zamówienia poczułam się trochę oszukana, bo odżywka nie ma super składu. Phenoxyethanol, pethylparaben, substancje zapachowe wysoko w składzie, silikony - niestety dla mnie te składniki sprawiają , że więcej nie sięgnę po ten produkt. Ale że kupiłam od razu opakowania po 1litrze, więc miałam i nadal mam okazję dobrze je poznać. Przede wszystkim- ja mam gęste , grube włosy, z tendencją do puszenia się, bardzo niesforne, rozdwająjące się i wypadające oraz łamiące. Dość suche i zniszczone. Odżywkę używam niemal po każdym myciu, inaczej trudno mi ułożyć kosmki. Odżywka- posiada przyjemny zapach kosmetyku z salonu fryzjerskiego, lekko słodki, pudrowo , kwiatowy ale stonowany. Jest biała, gęsta i z racji tego że ma w składzie alkohol to szybko wnika we włos i u mnie nie jest ona wydajna. Dla porównania- szamponu i odżwyki używałam tak samo często, raz na 5 myć nie używam odżywki, i szamponu zostało mi ponad pół litrowej butelki, a tej odżywkiokoło 1/5 litrowej butelki. Posiada silikony, więc moje włosy po jej użyciu są zdyscyplinowane, lepiej się układają, ale jednocześnie są mocno przyklapnięte, szybko się przetłuszczają . Odżywka niestety ale nie odżywia, nie nawilża,hasło na etykiecie "ceramidy" pozostały hasłem, niestety nie poprawiły moich włosów, a wręcz gdy nie użyję odżywki, nie obciąże moich włosów, to stały się jeszcze bardziej suche i wręcz sianowate. Po pierwszym użyciu spodobał mi się efekt zdyscyplinowania, ale niestety to tylkko efekt obciążenia silikonem/ Czekam na fajny, poprawiony skład, bo wierzę , że taka marka ma potencjał by stworzyć produkty, które zachwycą.
    Ivyy
    27 marca 2021 o 8:09
    Hit od lat
    Mam niskoporowate długie włosy. Od lat używam odzywek Matrix na kilka minut po codziennym myciu skory głowy. Włosy sa odpowiednio dociążone, ale nie obciążone. Wygładzone i lśniące. Pomimo posiadania dość wysoko w składzie gliceryny, włosy nigdy nie były spędzone. Wiem, ze odzywka nie ma dobrego składu, ale moim całkowicie zdrowym włosom ona służy i kupuje ja od wielu lat.
    • Działanie
    Wady:
    • Wolałabym, aby odzywki były bezzapachowe