Matrix Curl.life, Professional Defining System Shampoo (Szampon do włosów kręconych)

• 2 marca 2012 o 21:15
    Średni
    Szampon spełnia swoje warunki, myje włosy nic po za tym, nie podkreśla skrętu, ani nie nawilża wystarczająco. Nie zauważyłam jednak jakichś spektakularnych efektów. Szampon jak i maska oraz odżywka z tej serii ładnie pachną. Cena jest zawyżona, nie polecam. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 3 x 1500 ml
  • 18 grudnia 2010 o 20:44
    Tragiczny.
    Jakieś półtora roku temu zainwestowałam w hurtowni internetowej w zestaw szampon+odżywka, obydwa po 1500ml. Odżywkę jakoś zużyłam do końca. Nie odżywia jakoś spektakularnie, produkt o podobnych właściwościach można kupić kilka razy taniej. Na początku strasznie podobał mi się zapach tych kosmetyków, bardzo oryginalny, nigdzie wcześniej się z takim nie spotkałam. Potem niestety zaczął mnie męczyć. Szampon natomiast był totalną porażką, bardzo obciążał włosy i wcale ich nie odświeżał, czasami po użyciu wyglądały jakbym wcale ich nie myła. Więcej tych kosmetyków nie kupię, jest to strata pieniędzy. Używam tego produktu od: półtora roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    madulka
    31 października 2009 o 20:08
    Najlepszy!
    Uzylam go przypadkowo, podkradajac komus, gdy skonczyl sie moj szampon ;) Mam proste wlosy i sadzilam, ze nie bedzie to szampon dla mnie, Jednak totalnie mnie olsnilo a teraz uzywa go cala moja rodzina. Ma fajny zapach jakby skoszonej trawy, dobrze sie pieni i jest wydajny. Nadaje wlosom lekkosci i puszystosci, sa miekkie i zdrowo wygladaja. Dobrze sie rozczesuja i ukladaja. Funkconalne opakowanie, oplaca sie zakup wiekszej pojemnosci z pompka. Szampon jest wart tej ceny. Polecam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 24 sierpnia 2009 o 21:04
    beznadziejny
    niestety szampon totalnie nie pomógł moim kręconym włosom, które z natury są suche. po użyciu szamponu (w duecie z odżywką z tej serii), włosy się elektryzowały, plątały, były dziwnie obciążone i jednocześnie bardzo wysuszone, zamiast pięknym loków, miałam na głowie totalne siano! nie odpowiada mi również zapach kosmetyku, jest wstrętnie trawiasty, nieprzyjemny. Używam tego produktu od: w 2006r Ilość zużytych opakowań:1
  • 8 lipca 2009 o 15:33
    NIE POLECAM
    zrobiłam sobie trwałą i chciałam szampon, który by ładnie podkreślał nowe skręty. Niestety ten szampon jest beznadziejny. Mało wydajny, wystarczył na miesiąc. Zapach mi nie odpowiadał, jakiś taki ogórkowy - ale każdy lubi inne rzeczy, dla mnie nie za przyjemny. NA dodatek był bardzo drogi. Cała seria ogólnie nie przypadła mi do gustu. Odradzam, bo nie warto wydawać tyle pieniążków na produkt, który nie robi nic, bo fale wcale nie były takie jakie bym chciała, a efekt ładniejszych uzyskałam zmieniając szampon na inny. Używam tego produktu od:niedawno skończyłam, używałam miesiąc Ilość zużytych opakowań:1