Eyelinery

Mon Ami Kałamarz

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 listopada 2015 o 13:54
    Ponieważ nie zgadzam się z poprzednimi recenzjami, napiszę własną :)
    Zalety: + cena, jakość opakowania, dostępność (kupiłam w osiedlowej drogerii za 16 zł, a jakość eyelinera dorównuje znacznie droższym, których wcześniej używałam) + wysycha na powiece po paru sekundach od aplikacji, dzięki czemu nie ma szans, żeby cokolwiek mi się odbiło na górnej powiece + bardzo intensywna czerń + na moich powiekach jest trwały, utrzymuje się cały dzień bez poprawek, nie rozmazuje się, nie blaknie, nie pęka itd. itp. Ale ja nigdy nie pocieram oczu rękoma ani nie wychodzę w eyelinerze na basen - takich ekstremalnych sytuacji pewnie by nie wytrzymał + aplikator to coś w rodzaju patyczka, takie lubię, umiem obsługiwać i do takich jestem przyzwyczajona + nie podrażnia oczu, ale nie jestem alergikiem Wady: - i tu jest pies pogrzebany. Bo o ile kocham i uwielbiam eyelinery w kałamarzu, to ten patyczek jest wyjątkowo... trudny dla mnie w obsłudze. Wymaga wyjątkowej precyzji i "pewnej ręki", dlatego że jego końcówka jest nieco krótka i każdy manewr patyczkiem od razu widać na naszej powiece. Gdyby patyczek był ciut dłuższy, dałoby się nim gładko pociągnąć linię wzdłuż rzęs. - jeszcze a propos aplikatora: trudno namalować nim cieniutką kreskę, bo produkt nabiera i aplikuje odrobinę za dużo tuszu. Ale piszę to jako osoba, która po prostu jest miłośniczką jak najcieńszych kresek, których niemal nie widać. UWAGA: Powyższe wady wynikają z mojej nieporadności, wiem o tym i zaznaczam: jeśli macie pewną, stabilną rękę i malujecie kreski na co dzień, to będzie produkt idealny. Je jeszcze uczę się go obsługiwać, kreski malowałam do tej pory dość rzadko, stąd narzekania. Samą jakość tuszu, pojemność i cenę oceniam na piątkę z plusem. Gwiazdkę odejmuję tylko dlatego, że jeszcze nie umiem namalować sobie tej idealnej, cieniutkiej kreski wzdłuż linii rzęs. Kiedy tylko uda mi się to zrobić, eyeliner otrzyma 4,5 gwiazdki :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno, w trakcie
  • 6 listopada 2015 o 20:22
    Może być
    plusy: + szybko zasycha + intensywna czerń minusy: - mało precyzyjny - mało trwały inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: + dość niska cena + fajne opakowanie - słaba dostępność
    pattt_
    9 maja 2013 o 14:18
    Nie dla mnie.
    Jakoś nie jestem zachwycona tym eyelinerem plusy dałam za kolor, trochę za trwałość i za sztywny pędzelek i cene. Minusem dla mnie jest to że bardzo podrażnia i szczypią mnie po nim oczy, oraz że długo schnie . Kupiłam go 2 razy, ale jestem pewna że do niego już nie wrócę. Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 11 stycznia 2013 o 13:03
    ani ziębi ani grzeje
    Mój pierwszy i jak do tej pory ostatni elajner. Fakt, faktem ciężko mi wychodzi namalowanie kreski, a jak już na jednym oku jakoś wyjdzie to na drugim nie. Jednak ten produkt nie spełnia moich oczekiwań ze względu na to, że szybko się rozmazuje, a kolor czarny już po pół godzinie przypomina grafit. Plusy: :) "pędzelek" którym można nałożyć elajner Minusy: :( szybko się zmywa :( kolor blaknie i nie jest czarny już po pół godzinie :( kreski po godzinie wyglądają jak narysowane flamastrem szkolnym Używam tego produktu od: od 2008 Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 21 stycznia 2012 o 12:21
    W porządku
    Kosmetyk jak najbardziej ok, ale niestety nie jest ideałem. Trochę plusów: + łatwo się nakłada, + kreska jest czarna, a nie czarnopodobna, + cena jest świetna, + zamawiałam przez internet i dojechał do mnie następnego dnia :), + jest bardzo wydajny, używam go codziennie od 6 miesięcy, czasem używa go też moja mama i wątpię, żebyśmy były w połowie. Ale niestety ideałem moim nie jest, gdyż i ponieważ: - przy moich nadwrażliwych na niemal wszystko oczach rozmazuje się dość szybko, No cóż, chwilowo nic lepszego nie znalazłam (a sporo tego było), więc zostaję przy nim, ale będę szukać dalej :) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1