Eyelinery

Eveline Cosmetics Beauty Line, Liquid Precision Liner 2000 Procent Eyeliner w płynie

Bodyland.pl
Eveline Liquid Precision Liner 2000 eyeliner w płynie Czarny 4ml
Eveline
Eyeliner czarny liquid precision 2000%
Eveline Liquid Precision Eyeliner Czarny Wodoodporny 4 ml
Eveline Liquid Precision Wodoodporny Eyeliner 2000 procent

Nasi użytkownicy zostawili 541 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

J0l1a6
    4 sierpnia 2024 o 7:36
    Fajny ale nie dla osób z uczuleniami
    Tusz ma fajną końcówkę przez co ułatwia namalowanie idealnej kreski, ale trzeba umieć nią pracować, ma mega wyrazisty czarny kolor tylko nie nadaje się dla osób z uczuleniami jak ja. Strasznie lzawia mi oczy a przez to niestetkreska spływa.
  • 27 maja 2024 o 19:11
    Cudo w pędzelku
    Ten eyeliner był moim pierwszym z którym zaczynałam przygodę. Mam do niego ogromny sentyment. Jak nie lubię tej formy eyelinera do kresek tak ten spisywał się na medal. Precyzyjny pędzelek, ładnie zastygał na oku, nie kruszył się, był całkiem wydajny. Dużym plusem była cienka rączka pędzla przez co wygodnie trzymało się go w dłoni
  • 14 maja 2024 o 10:44
    wolę inny
    Kupiłam go na promocji w drogerii internetowej bo chciałam przetestować coś nowego. Od lat jestem wierna eyelinerowi z tej firmy, ale z cieniutkim pędzelkiem. Nie jest zły, można nim namalować precyzyjną kreskę, ale osobiście właśnie wolę ten z pędzelkiem. Tutaj aplikator to taka gąbeczka. Intensywna czerń, dobrze sie utrzymuje nawet cały dzień. Nie rozmazuje się i nie kruszy. Generalnie produkt na plus dla osób które lubią taką formę aplikatora.
  • 19 kwietnia 2024 o 18:23
    Nie satysfakcjonujący
    Produkt z łatwością się ścierał lub po czasie się kruszył z powieki. W przypadku opadającej powieki, często się rozmazywał na załamaniach. Plusem jest opakowanie, jest precyzyjny.
  • 15 kwietnia 2024 o 15:41
    Tani i dobry.
    Swoje pierwsze kreski na powiece (ciężko to nazwać kreskami) wykonywałam kredką do oczu – i to był fatalny pomysł. Wyglądałam wulgarnie i żenująco. Jakbym była brudna. Niedomyta. Zazdrościłam moim rówieśniczkom kocich oczu, na które - poza kolorem tęczówki - nie mogłam liczyć... bo nie miałam żadnej wprawy w makijażu, mimo usilnych prób. Pełna nadziei, postanowiłam więc kupić eyeliner w piasku – jeden... drugi... Totalna klapa. Odpuściłam sobie linery na długie lata, bo byłam sfrustrowana, ilekroć po nie sięgałam. Aż w końcu znajoma poleciła mi 2000 Procent od Eveline. Zerknęłam na cenę i stwierdziłam, że mogę spróbować ponownie. Byłam zdumiona, jak prosto i szybko można nim zrobić ładne kreski bez żadnego gruntownego przygotowania i to za niewielkie pieniądze! Przez lata był moim ulubieńcem, ale w rankingu wyprzedził go ten z Bourjois.
    Zalety:
    • Podoba mi się przede wszystkim to, że jest naprawdę bardzo tani, a mimo wszystko daje rade zrobić nim ładne kreski – zarówno cienkie, jak i grube. Pędzelek jest bardzo wygodny, nabiera odpowiednią ilość tuszu. Intensywnie czarnego tuszu.
    Wady:
    • Tusz niestety wchodzi w załamania na powiece. Poza tym jest nietrwały (po kilku godzinach wymaga poprawek) i dość szybko wysycha w opakowaniu.