Eyelinery

Maybelline New York Master Kajal Khol Liner Kremowy eyeliner

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 października 2020 o 22:50
    Fajna!
    Lubie ją za miękkość i intensywność. Jasne, jeśli ktoś lubi super precyzyjne, cieniuteńkie kredki to po samym jej wyglądzie powinien zobaczyć, że to nie dla niego.. Mi upadła idealnie na sam czubek i się spłaszczyła, więc co ciekawe - teraz mogę malować na cienko :D Ale i tak używam jej z pędzelkiem - miziam nią cienki pędzelek i maluję. Dla mnie, totalnego beztalencia jeśli chodzi o kreski - rozwiązanie idealne.
    Zalety:
    • Intensywnie czarna
    • miękka
    • wydajna, że hoho
    • nie podrażnia
    Wady:
    • już teraz mega trudno dostępna
    • w związku z powyższym droga :/
    Edytaj7
    2 sierpnia 2018 o 20:35
    Może być
    Kupiłam sobie z czystej ciekawości złotą kredkę. I jakoś tak nie do końca przypadła mi do gustu. Kolor jest całkiem fajny, podoba mi się. Nie podrażnia oczu, ma fajną jedwabistą konsystencję dzięki czemu wygodnie malować niż kreskę. Niestety nie jest zbyt trwała, rozmazuje się. I szkoda, że po paru użyciach ciężko nią zrobić cienką kreskę. Jakość nie jest adekwatna do ceny.
    ewisz
    16 marca 2018 o 12:28
    Lubię go!
    Kupiłam go z czystej ciekawości. Używam go jako kredkę do oczu, ponieważ końcówka po kilku użyciach nie jest w stanie zrobić cieniutkiej kreski. Uwielbiam go za głęboką, intensywną czerń, która świetnie komponuje się z oczami. Jako kredka jest miękki, nie podrażnia oczu. Jest bardzo wydajny i trwały, choć czasami po kilku godzinach rozmazuje się.
    Zalety:
    • głęboka, intensywna czerń
    • miękkość
    Wady:
    • kształt
  • 11 października 2016 o 22:02
    Nie polecam
    Posiadam kolor złoty Wady: - tak twarda, że bardzo ciężko nią malować - kolor zupełnie inny na skórze niż w kredce Zalety: - jeszcze nie znalazłam Nie polecam nikomu
  • 13 września 2016 o 15:06
    Super
    Zawsze używałam automatycznej kredki z Essence, ale w kupiłam dla odmiany ten eyeliner z Maybelline (czarny) na promocji. Jak dla mnie super. +wygodna aplikacja (ideał, kiedy się śpieszę, a chcę zrobić ładną kreskę - trzeba tu dodać, że mam trzęsące się ręce ;)) +trwałość (tylko raz zdarzyło się kresce odbić) +intensywność koloru +oczy mnie od niej nie bolą ani nie pieką +dostępność -ciężko zakończyć kreski "skrzydełkami", kiedy już się trochę poużywa i ostra końcówka zniknie (niemniej jest to możliwe, trzeba tylko się nauczyć ;)) -nieodpowiednia dla fanów cienkich kresek, natomiast dobra, jak ktoś lubi grube kreski -szybko ściera się z dolnej wewnętrznej powieki (co nie powinno mieć miejsca, skoro producent zapewnia, że kredka jest idealna na wewnętrzną powiekę) -uważam, że cena troszkę wygórowana Mimo minusów, to wciąż jest dobra kredka. Jest bardziej miękka od tej z Essence i uważam, że efekt jest ciut lepszy, ponadto nie uczula mnie (co jest dla mnie ważne, bo mam wrażliwe oczy) i można łatwo i szybko zrobić grubą kreskę. Z tych powodów uznaję ją za swój hit :)