Ziaja Włos w płynie, Keratyna i proteiny jedwabiu (odżywka)

Elfir
    11 grudnia 2008 o 12:15
    sa lepsze
    Kupuje regularnie odżywke Gliss Kur dla długich, rozdwajajacych się włosów i miałam nadzieję, ze Ziaja stanie do godnej rywalizacji. I tu rozczarowanie. Włosy wcale sie dobrze nie rozczesują, zabrakło połysku, błyskawicznie się przetłuszczają. W sumie nie widziałam jakiś spektakularnych efektów, więc nie kupię już tego produktu. Sa lepsze. Używam tego produktu od: całe opakowanie Ilość zużytych opakowań: 1
    chrupka
    21 czerwca 2004 o 19:50
    mi pasuje. chociarz....
    dla mnie dobry jak umyje wBosy i bede suszyc suszarka to jest swietny. A jak zpryskam suche wlosy to rzeczywiscie nie mozna sie rozczesac póxniej. katastrofa. ale na wilgotne wBosy nalozony i przed suszeniem doskonaly . widac efekty!!!
  • 11 maja 2004 o 22:36
    polecam!
    jak widac wszystkie jestesy inne bo u mnie ta odzywka sprawdza sie w 100%! mam bardzo cienkie i delikatne wlosy, ktore nie toleruja zbyt ciezkich odzywek, a Wlos w Plynie jest poprostu swietny do regularnego stosowania: nie obciaza delikatnych wlosow, wrecz przeciwnie, nadaje im ladny wyglad, wlosy sa puszyste,miekkie,sprezyste i lsniace no i za cene gwiazdka+
  • 28 kwietnia 2004 o 16:21
    Fajny
    Mi się podoba i na pewno będę go używać. Nadaje sie do włsów lekkich i delikatnych. Nie skleja ich nie obciąża a sprawia że nie są az takie latające na wszystkie strony. Dla mnie odpowiedni do ich wygładzania ilość zużytych opakowań: ...kilka
  • 12 kwietnia 2004 o 19:15
    Średnia
    Miałam tę odżywkę dość dawno, i nie wspominam jej za dobrze. Mama mi ją kupiła i chyba była to jedna z moich pierwszych odżywek. Wtedy byłam nią zachwycona, lecz gdy póżniej wypróbowałam wiele innych odżywek ta po prostu wydała mi się nijaka. Moje włosy sklejała, i sprawiała że się plątały. Ładnie pachaniała. Fakt że ich nie podkręcała, czego strasznie nie lubię. Miała wygodne w użyciu opakowanie ale jednak opakowanie, to nie wszystko. Dobra dla 13 latek które nie mają jeszcze dużego pojęcia o kosmetykach tego typu. ogólnie oceniam ją na 2+.