Revlon ColorStay, 12 Hour Eyeshadow Quad (Poczwórne cienie do powiek)

• 17 czerwca 2014 o 13:37
    Fajna, ale nic specjalnego
    Swoje posiadam z wymiany na targowisku, kolor Berry Blossom, czyli jasny, perłowy róż, jasny szary, ciemniejszy róż i przygaszony fiolet. W sklepie pewnie raczej bym ich nie kupiła a juz na pewno nie te kolory. Każdy z osobna jest super, rzeczywiście trzymają się bardzo długo, nie wiem czy aż 12h, ale 8 spokojnie. Razem natomiast zlewają się w jedną plamę, jest to trochę wina mojego braku umiejętności, ale myślę, że nie tylko, ponieważ użyte z innymi cieniami tak się nie zachowują. Pudełeczko fajne, solidne, nie otwiera się w torebce czy kosmetyczce. Niby cieniom nie ma czego zarzucić, chętnie ich używam oddzielnie, ale na kolana mnie nie rzuciły. Nie sądzę, żebym kiedyś miała je jeszcze kupić, no chyba, że skuszą mnie jakieś fajne brązy :D Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 maja 2014 o 9:30
    moja ulubiona paletka
    Używam jej od kilku lat ,zwłaszcza ze względu na kolory :) które idealnie ze sobą współgrają. Jakość cieni dobra, ale bez bazy się nie obejdzie:) Jakość produktu jak za tą cenę jest zaskakująco dobra.Nie osypują się i są dobrze napigmentowane. Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 12?
    zuzia08
    24 kwietnia 2014 o 22:51
    bez szalu
    Kupiłam te cienie na allegro. 50 zł bym za nie dala. A po na myślę to nawet szkoda tych 20. Bardzo slabiutkie jak dla mnie. Wogóle nie widoczne prawie przezroczyste. Nie wiem ile trzeba by ich nałożyć żeby było je widać. Słabo napigmentowane. Trudno mówić mi o trwałości jeżeli nie widac ich na powiece. Szybko się ich pozbyłam. Używam tego produktu od: pare lat wstecz Ilość zużytych opakowań: jedno zaczelam
  • 26 stycznia 2014 o 22:04
    03 Neutral Khakis
    Szczerze mówiąc po takim zachwalaniu produktów Revlonu spodziewałam się czegoś lepszego, natomiast cienie warte są około 15zł :) Paletka bardzo tandetna, cienki plastik, mały aplikatorek, brak lusterka... Oj, za dużo za nie chcą, za dużo :) Plusy: -wiele wariantów kolorystycznych, -możliwość tańszego zakupu w internetowych drogeriach, -ładne dzienne oraz wieczorowe kolory, -przyjemna niepyląca się konsystencja. Minusy: -za drogie, -praktycznie niedostępne dla Polek, -zlewają się ze sobą, -nietrwałe i słabo napigmentowane. Jeżeli ktoś będzie miał okazję kupić je za 15-20 zł to polecam, ale za 50 się nie opłaca :)
  • 16 stycznia 2014 o 11:04
    mnie nie zachwyciły
    Mam paletkę 01 berry glamorous. Kolory nie są mocno napigmentowane ani trwałe. Za tę cenę oczekuję czegoś więcej. Kolory są typowo wieczorowe ale przez nijakie napigmentowanie nie nadają się ani na dzień ani na wieczór. Ta paletka nie jest dla mnie. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego