Etaksel Dezodorant roll-on przeciw nadmiernej potliwości

• 25 lipca 2009 o 14:46
    moje KWC dezodorantów
    Na początku od razu muszę napisać że pocą sie nad wszystkie możliwe czasy. Próbowałam już etiaxil i antidral ale żaden z nich nie działał w sposób opisany przez producenta. Ten dezodorant w moim przypadku również nie hamuje całkowicie pocenia ale jest lepszy od poprzedników w tym że moge go używać codziennie i nie podrażnia on skóry! Zmniejsza pocenie, nie śmierdzi nie szczypie nawet zaraz po depilacji. Chciałam jeszcze sprostować że to jest moje KWC chociaż daje mu tylko 3*. Nie dostał 5 ponieważ w moim przypadku nei spełnia obietnic producenta. No i ta cena...Używam tego produktu od:4 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
  • 5 listopada 2008 o 12:56
    Całkiem ok.
    Jak wiele osób mam problem z nadmierna potliwością. Miałam już etiaksil ale jak dla mnie był za silny i powodował podrażnienia :/ Etaksel kupiłam z ciekawości. niska cena jak na opisywane działanie. Działa pod warunkiem, że używa się go codziennie. Zostawia białe plamy na ubraniach. Plusem jest alantoina w składzie-można bez problemu używać zaraz po depilacji. Używam tego produktu od:ponad roku... Ilość zużytych opakowań:2
    Agemia
    2 stycznia 2008 o 13:25
    Pomocny
    Mam duży problem z nadmierną potliwością, spowodowaną głównie stresem. Używałam Etiaxilu (wersji do skóry wrażliwej, a później normalnej), ale wcale mi nie pomagał. Poza tym mydło przeciwpotowe, zwykłe antyperspiranty różnych firm. Etaksel kupiłam w niedużym sklepie aptekarsko-zielarskim na wakacjach nad morzem. Ogromny plus: + nie podrażnia, ani odrobinę; można go stosować na świeżo ogolone pachy, wilgotne, suche, razem z innymi antyperspirantami; pod tym względem cudo! Poza tym: + nie plami ubrań + bezzapachowy + duże opakowanie, wydajny i niedrogi A minus: - nie chroni dostatecznie przed poceniem się; owszem, zmniejsza trochę ten problem, ale nie likwiduje go - trzeba stosować codziennie Używałam już Etakselu przez dłuższy czas jakoś na początku września i wtedy raczej się zawiodłam, ale było gorąco, więc daję mu teraz jeszcze jedną szansę. Nie odbieram go jako "podróbki Etiaxilu", jak ktoś pisał. Traktuję jako coś innego. Używam tego produktu od: czterech miesięcy, ale jak dotąd rzadko i nieregularnie. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego.
  • 24 września 2007 o 14:07
    niezły ale...
    Po pierwszym tygodniu stosowania to miałam go dosyc:( Miałam wrazenie, ze poce sie po nim 3 razy bardziej niz wczesniej. Ale nie zreygnowałam z jego uzywania i dobrze, bo pozniej bylo coraz lepiej. Teraz stosuje co 2-3 dni na noc. i nie ma potrzeby częściej. Za to miałby 4* ale niestety zostawia białe ślady-takie niteczki. Dlatego zuywam na noc i rano strzepuje. Jeszcze jeden plus-nie podraznia, mozn go stosowac nawet zaraz po depilacji. Bardzo wydajny. Używam tego produktu od: 3 misiecy Ilość zużytych opakowań: w tr. 1
  • 17 czerwca 2007 o 1:45
    naprawde godny polecenia
    Sprawdza się naprawdę wyśmienicie, ale dopiero po dłuższym i codziennym stosowaniu. Po dwóch tygodniach regularnego stosowania zapomniałam co to nadmierna potliwość. jednak trzeba go stosować codziennie, a nie co kilka dni jak poleca producent, ale nawet za to nie odejmuje mu gwiazdki. dodam, że naprawdę miałam problem z nadpotliwością. stosuję go zawsze na noc i czasami na dzien. Najbardziej skuteczny gdy da mu sie wyschnąć bez ubierania koszulki, a najlepiej z podniesionymi rekoma. a co do "glutów" fakt robią się, gdy nałoży się za dużą warstwę, a poza tym w nocy to chyba nie problem. Na początku, gdy nie działał zbyt dobrze troszkę byłam zawiedziona, ale teraz całkowicie usatysfakcjonowana. Co najważniejsze nic a nic nie podrażnia, nie piecze (jak antidral, którego używam raz na jakiś czas, gdy sobie przypomnę. Do tego produktu jestem z niesmaczona, po okrutnych swędzeniach, które nie dają mi zasnąć! ). Polecam, bo przy systematycznym uzywaniu naprawdę działa! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego