Rękawice do peelingu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 6 października 2021 o 21:18
    niezła rękawica do masażu
    Szukałam rękawicy, która będzie ładnie wyglądała w łazience. Ta jest bardzo estetyczna, zrobiona z trawy morskiej i można ją zawiesić do wyschnięcia. Rękawica jest dość duża i wygodna w użyciu. Używam jej tylko na mokro i z żelem pod prysznic, bo na sucho jest dla mnie zbyt drapiąca. Wysycha dość szybko. Jest bardzo trwała. Wyrzucę ją szybciej ze względów higienicznych niż będzie na niej widać jakiekolwiek ślady zużycia. Ogólnie - jeśli ktoś lubi rękawice do mycia i masażu ta jest warta wypróbowania.
    Zalety:
    • estetyczna
    • duża
    • szybko wysycha
    • trwała
    krokuch
    18 lipca 2019 o 14:10
    śmierdzi
    Rękawica jest mega szorstka, bardzo drapie i podrażnia!!! Używanie nie należy do przyjemnych, skóra jest długo zaczerwieniona... Bardzo bardzo długo. Rękawica strasznie śmierdzi, nie do wytrzymania - jak dla mnie mokrym psem. Fatalny produkt.
  • 2 maja 2019 o 21:50
    Bardzo fajna
    Rękawica jest bardzo wygodna w użytkowaniu ze względu na to, że można ją założyć na rękę. Świetnie sprawdza się do robienia peelingu, ponieważ szybko pozbywa się martwego naskórka, ale nie drapie ani nie podrażnia skóry. Można jej używać również do zwykłego masażu ciała. Fajnie, że jest wykonana w całości z naturalnego materiału - o wiele wzrasta komfort jej użytkowania, niż kiedy byłaby zrobiona z jakiegoś syntetyku. Do tego można ją prać, i to w pralce, a nie ręcznie. Stosowałam ją i na sucho, i na mokro - za każdym razem sprawdziła się tak samo dobrze. Towarzyszy mi już od kilku miesięcy i nadal jestem z niej równie zadowolona jak na początku.
  • 25 czerwca 2017 o 18:58
    Peelinguje, ale nie drapie
    Bardzo fajna rękawica do masażu lub po prostu do mycia. Przy większym ucisku peelinguje, przy mniejszym można po prostu umyć nią ciało. 100% naturalna. Prałam już w pralce i nie rozpruła się nigdzie.
    Zalety:
    • 1. Działanie 2. Przyjemność użycia 3. Naturalne włókno