Lampy UV/LED

Design produktu:
    martinx
    11 grudnia 2023 o 13:04
    Świetnie się sprawdza
    Zestaw z tą lampą kupiłam dobrych kilka lat temu i do tej pory nie mogę powiedzieć złego słowa. Kompaktowy rozmiar i kształt i odłączany przewód sprawiają, że nie zajmuje wiele miejsca i jest wygodna do zabrania ze sobą na wypadek wyjazdów. Dobrze utwardza hybrydy, bardzo lubię funkcję sensora ruchu dzięki czemu włącza się automatycznie po włożeniu dłoni/stopy do środka lampy. Bezawaryjna i wytrzymała.
  • 11 grudnia 2023 o 12:35
    moja pierwsza od NeoNail
    Mam tę lampę już kilka lat i używam jej zamiennie z inną lampą tego samego producenta. Ta była u mnie pierwsza i niezmiennie nie zawodzi. Lampa, poza kablem zasilającym, składa się z dwóch części - białej góry z ledami, gdzie znajdziemy przyciski odliczania czasu i sekundnik oraz z dolnej podstawki, którą można wyciągnąć. Ja używam bez podstawki, bo tak mi jest wygodniej. Ma czujnik ruchu, co jest najwygodniejszą funkcją jaką można sobie wyobrazić podczas robienia paznokci żelowych czy hybrydowych - wystarczy włożyć rękę pod lampę i lampa uruchamia się automatycznie, nie trzeba nic naciskać. Lampa jest całkiem spora przez co bezproblemowo sprawdza się do przy wykonywaniu zarówno manicure jak i pedicure, równocześnie jest na tyle mała, że nie stwarza problemów przy przechowywaniu jej, a nawet całkiem dobrze radzi sobie w podróży. Świetnie utwardza, ledy mimo upływu lat nie tracą swojej mocy. Służy mi już długo i myślę, że posłuży jeszcze kawałek czasu :)
  • 25 stycznia 2023 o 12:27
    Bardzo fajna na domowe warunki
    Kupiłam tą lampę jako swoją pierwszą i używam jej od roku jestem bardzo zadowolona paznokcie zawsze są fajnie i szybko utwardzone, lampa jest porządna ma fajnie ulokowane diody dzięki czemu można wsadzić całą rękę i cła zawsze jest równomiernie wysuszona i utwardzona, dzięki swojej mocy jest wydajniejsza i szybsza. Mogę polecić do użytku domowego sprawdzi się jak najbardziej po roku nie ma żadnych wad technicznych także jak najbardziej jestem za cena jakoś super
  • 18 sierpnia 2022 o 19:23
    Moja pierwsza
    Lampę kupiłam w zestawie neonail lata temu. Bardzo dobrze utwardza lakiery neonail i semilac (30 sekund kolory, 60 sekund biały/czarny/top/baza). Są jednak lakiery innych producentów, dla których ta lampa jest za słaba i trzeba dłużej utwardzać lakiery, więc trzeba sprawdzać i testować. Tak czy inaczej każdy lakier da się utrwalić. Sam wygląd mi się podoba. Lampa jest nie za duża ale wystarczająca żeby zmieścić całą dłoń/stopę. Po latach użytkowania nadal świetnie działa. Gdybym jednak miała teraz kupić lampę to wybrałabym coś silniejszego.
  • 18 sierpnia 2022 o 18:34
    Dobra lampa to podstawa dobrego manicure
    Hybrydowy czy żelowy manicure uda się jeśli mamy dobrą, skuteczną lampę LED. Złej jakości lampa a bardziej światła led mogą nieodpowiednio utwardzić lakier lub żel co sprawi, że nie będą tak trwałe a lakier będzie odchodzić od płytki paznokcia. Lampa z NeoNail jest z całą pewnością lampą profesjonalną, która może zakupić wykfalifikowana kosmetyczka jak każda osoba, która wykonuje manicure w domu. Wykonanie lampy jest dobre co przyczynia się, że cena jest adekwatna do samej jakości. Czujnik ruchu oraz możliwość ustawienia czasu: 30s/60/s/90s ułatwia kontrolowanie nad naświetlaniem lakieru czy żelu. Lampa spełnia wszystkie moje oczekiwania.
    Zalety:
    • jakość wykonania lampy
    • czujnik ruchu
    • możliwość ustawienia czasu: 30s/60s/90s
    • trwałość lamp led
    • łatwa w obsłudze
    • energooszczędne diody LED
    • odczepiany spód lampy
    • pokazuje czas