Lampy UV/LED

Design produktu:
    Her666
    19 sierpnia 2023 o 23:13
    W miarę dobry produkt..
    Lampę dostałam w prezencie w zestawie. Trochę mi posłużyła niestety utwardza tylko 4 paznokcie na raz, nie dogrzewa na boków i trzeba o wiele dłużej trzymać lakier pod lampą niż jest podany czas na opakowaniach przez co wszystko trwa o wiele dłużej. Z plusów jest mała , poręczna , zmieści się nawet do średniej torebki, jest w kobiecym różowym kolorze, przycisk on/off z dwoma trybami za pierwszym naciśnięciem jest krótszy czas, przy drugim wciśnięciu jest dłuższy.
  • 17 grudnia 2021 o 8:10
    Szału nie ma
    Lampa jest mała przenośna bardzo wygodna w użyciu, czasami biorę ja do pracy jak mam możliwość wykonania hybrydy kiedy nie ma kierownictwa zakładu. I to jest jej jedyny plus ze jest przenośna lekka i mała ale minusem jest to ze słabo utwardza lakier, z czarnym nie radzi sobie zupełnie, jeżeli już to nadaje się tylko do jawnych nude lub innych tego typu kolorów. Ale wiadomo jest mała ma mniejsza moc niż zwykła lampa UV i to jest przyczyna
    Zalety:
    • Mała
    • Lekka
    • Przenośna
    Wady:
    • Nadaje się tylko do jasnych kolorów
    • Jest mała i trzeba dokładnie ustawiać paznokcie
  • 8 listopada 2021 o 11:20
    Całkiem, calkiem
    Dostałam ja w "spadku" od koleżanki, więc skoro dostałam to używałam. Jest mała i kompaktowa, świetna do zabrania gdzieś że sobą. Trochę niefajne, że jest do niej dedykowany zasilacz, a nie np. uniwersalne wejście usb. Lampa ma słaba moc to na pewno, ale utwardza paznokcie. Ze względu na swoją budowę wiadome, że nie utwardzimy całej ręki na raz. Faktem jest tez, że jest problem z utwardzeniem boków, ale jak ja pokombinowalam i odpowiednio ułożyłam palce to nie było problemu utwardzania boków. Jest to irytujące, ale da się. Niezła propozycja w niezłej cenie do użytku domowego dla cierpliwych, albo do sytuacji kryzysowych na wyjeździe. Moja już zakończyła swój żywot.
    Olcia_O
    5 listopada 2020 o 22:02
    Lampa mostek
    Ta lampa od Semilac towarzyszyła mi na samym początku mojej przygody z hybrydą. Było to dobre kilka lat temu. Nie wiedziałam wtedy jak bardzo istotna jest dobrej jakości lampa, ale szybko się o tym przekonałam. Sama lampa jest bardzo poręczna, zgrabna, malutka. Prezentuje się nienajgorzej. Nie używałam jej zbyt dlugo, ponieważ po prostu nie sprawdzała mi sie. Po pierwsze to jest lampa o małej mocy, a na dodatek ma kształt mostka. Przez to ciemne lakiery potrafiły się nie utwardzić, boki się marszczyły. Wystarczyło chociaż trochę krzywo umieścić w niej rękę i gwarantowane było nie utwardzenie się hybrydy w sposób prawidłowy. A i oczywiście kciuk trzeba było utwardzać oddzielnie. Moim zdaniem nawet będąc osobą początkującą lepiej zakupić lampę o wyższej mocy i przede wszystkim większą, szerszą, bardziej zakrytą. Na samym początku przy nauce to wręcz utrudnienie pracować z tak problematyczną lampą. Jedynym jej plusem tak na prawdę jest poręczność. Może przydać się tylko do zabrania ze sobą w podróż do ewentualnych szybkich poprawek. Ale na pewno nie jest to lampa do normalnego użytku
    Zalety:
    • Poręczność ( dobra opcja jedynie jeśli ktoś potrzebuje małej lampy do szybkich poprawek)
    Wady:
    • Słaba moc
    • Nie radzi sobie z utwardzaniem wielu odcieni
    • Za wąska - kciuk trzeba utwardzać oddzielnie
  • 13 sierpnia 2020 o 16:43
    dobra lampka podróżna
    Lampa jest zgrabnym mostkiem z zasilaczem posiadającym kabel zakończony portem USB co pozwala na podłączenie lampki do portu USB np powerbanka gdy nie mamy dostępu do gniazdka. Wykonanie lapy pozostawia wiele do życzenia jednak za te cene jest one uzasadnione. W moim modelu po paru użyciach guziczek którym załączamy lampkę wpadł do jej środka, nadal da się załączyć lampkę jednak potrzebujemy do tego patyczka czy pędzelka. Lampa ma jedną opcje długości świecenia co może być dla niektórych osób nieco uciążliwe. Lampą utwardzałam hybrydę i żel dawała jakoś rade jednak trzeba tu pamiętać o tym aby naświetlać paznokcie w różnych pozycjach w innym wypadku nie utwardzą się dokładnie. Lampa jest dobra jako awaryjna lub podróżna z racji jak mało miejsca zajmuje, jednak jeżeli szuka się wygody dokładności i szybkości wykonania manicure trzeba zainwestować w coś lepszego
    Zalety:
    • mały rozmiar,
    • możliwość działania poprzez podłączenie przez usb,
    Wady:
    • słabe wykonanie lampy,
    • nierówne naświetlanie płytki paznokcia przez co aby wykonać manicure potrzeba więcej czasu