Płyny do kąpieli

Bobini Super Piana, Płyn do kąpieli (różne rodzaje)

• 26 października 2023 o 11:07
    Wielopokoleniowy produkt
    Sama używałam produktów z tej serii, gdy byłam mała. Na przestrzeni wielu lat się nie zmienił. Jedyne do czego miałam zastrzeżenia to skład, który nie wydawał mi się idealny dla dzieci.
    Zalety:
    • dostępność - nie miałam problemów by kupić ten produkt w drogerii
    • wygląd - szata graficzna typowo dziecięca, przyciąga uwagę, może zaciekawić dziecko
    • cena - normalna
    • efekt - skóra gładka, delikatna, nawilżona
    • zapach - dość intensywny, ale nie jest drażniący
    • wydajność - około miesiąc regularnego stosowania, dobrze się pieni
    • opakowanie - produkt można było zużyć do końca bez problemu
    Wady:
    • skład - nie jest idealny, ale też nie jest najgorszy
  • 22 lutego 2023 o 8:19
    Fajny super zapach
    Moje dziecko uwielbia pianę, a ten płyn robi jej naprawdę dużo. Mieliśmy już kilka wersji zapachowych: gruszkę, jagodę, żelki, brzoskwinię i pewnie kilka innych. Wszystkie są równie dobrze. To rzadki płyn, którego trzeba wlać w sporej ilości. Tworzy mega dużo gęstej, pachnącej piany. Troszkę wysusza skórkę, także do każdej kąpieli niestety się nie nadaje. Zapach nie utrzymuje się na ciele. Nie próbowałam też myć nim dziecka. To tylko taki nasz umilacz kąpielowy i w tej roli sprawdza się na 5.
  • 29 października 2019 o 15:40
    Ukochany produkt każdego dziecka.
    Nie ma chyba innego płynu do kąpieli który uwielbia mój synek , nie dość że nie drażni oczek , nie szczypie w oczka to pachnie niebiańsko a dziecko nie chcę wychodzić z wanny . Skóra mojego dziecka po kąpieli jest nawilżona , delikatna i pachnie niesamowicie aż ma człowiek ochotę schrupać. Dziecko bardzo chętnie chce się kąpać , i pluska się w ogromnej pianie , którą później jako mama muszę sprzątać w łazience. Polecam dla urwisków którzy nie lubią szczypania w oczka :) i uwielbiają długie kąpiele w pianie.
    Zalety:
    • Nie szczypie w oczka i nie ma płaczu podczas kąpieli
    • Wiem że skóra mojego dziecka będzie nawilżona
    • Piękny zapach który polubi każdy mniejszy człowiek
    • Piana piana jeszcze raz piana .. pięknie się pieni a dziecko długimi godzinami nie chce wychodzić z wanny.
    • Duża butelka która wystarcza na mnóstwo kąpieli.
    • Cena dość niska :)
  • 16 września 2019 o 12:34
    Bobini
    Od roku używam właśnie tego płynu do kąpania nie szczypie w oczka,dobrze się pieni,ładnie pachnie,jest wydajny. Ma fajna kolorową butelkę co przyciąga uwagę dzieci.
    Zalety:
    • Nie szczypie w oczy,dobrze się pieni,jest wydajny.
    Wady:
  • 5 września 2019 o 7:03
    Super zapach
    Płyn do kąpieli używany, przy dwójce moich dzieci. Ma piękny zapach. Pieni się idealne co dziecią daje ucieche w wannie. Jest wydajny co daje czas by dłużej nam posłużył
    • Dostępny