Płyny do kąpieli

Bobini Baby, Hypoalergiczny żel do mycia ciała i włosów dla niemowląt i dzieci

Bobini Kids

C_in_i
    12 maja 2024 o 18:19
    Przyzwoity produkt
    Żel kupiłam w Kauflandzie za ok 9 zł. Butelka ma pojemność 300 ml, pompka sprawnie działa, nie pluje na odległość, tylko dozuje żel na rękę, więc za to plus. Żel ma delikatny, przyjemny zapach. Żel jest przeźroczysty, bardzo słabo się pieni na ciele, jednak ogólnie dobrze się rozprowadza. Na włosach pieni sie bardzo dobrze. Dobrze oczyszcza i odświeża skórę, pozostawiając ją nawilżoną. Nie zauważyłam, aby szczypał w oczy. Nie podrażnił skóry mojego dziecka. Jestem naprawdę zadowolona z jego działania i z pewnością do niego jeszcze powrócę. Żel wystarczył na ok 1.5 miesiąca codziennego stosowania po kilka-kilkanaście razy dziennie. Końcówkę produktu ciężko było wydobyć ze względu na za krótką rurkę.
  • 20 października 2022 o 8:06
    Nie tylko dla dzieci
    Żel do mycia ciała i włosów zakupiłam podczas codziennych zakupów w hipermarkecie Lidl . Żel znajduje się w plastikowej poręcznej butelce z aplikatorem typu pompka. Butelka w kolorze błękitnym ,pompka w kolorze białym. Etykieta w kolorze biało niebiesko różowym. Na etykiecie znajduje się rysunek słodkiego pieska. Napisy na etykiecie w kolorze białym,fioletowym, różowym,granatowym I niebieskim. Napisy w języku polskim. Pojemność butelki wynosi 400ml. Żel w kolorze przezroczystym. Żel o dość gęstej konsystencji . Żel o delikatnym zapachu. Żel dobrze się nakłada ale słabo się pieni mojemu synowi to nie przeszkadza zresztą nie zauważyłam aby piana była mu do czegoś potrzebna . Żel dobrze myje skórę i dobrze się spłukuje. Skóra po prysznicu jest delikatna i nawilżona. Żel nie podrażnia skóry syna i nie szczypie w oczy. Żel posiada naprawdę dobry skład pewnie dlatego brak piany . Polecam produkt bardzo delikatny idealny dla każdej dziecięcej i nie tylko dziecięcej skóry.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Bardzo dobry skład
    • Aplikator typu pompka
    • Konsystencja
    Majiko
    21 stycznia 2020 o 13:04
    Żel
    Kosmetyk zgodny z opisem producenta. Delikatnie myjący kosmetyk do ciała i włosów o przyjemnym zapachu i przyjemnej cenie. Utrzymuje skórę dziecka w dobrej kondycji, nie wysusza, ładnie się pieni. Dobry produkt w dobrej cenie. Polecam.
    ewaz30
    18 listopada 2018 o 22:54
    tani i dobry
    Bylam bardzo zdziwiona jak sie dowiedzialam ze ten tani stosunkowo zel ma tak dobry skald. Postanowilam go kupic i sie przekonac co do jego jakosci i skutecznosci. Opakowanie podobne do wszystkich produktow tej firmy,zapach tez neutralny i do tego dobra konsystencja. Ladnie soe pieni i myje.
    Zalety:
    • Dzilanie
    Wady:
  • 20 lipca 2018 o 13:04
    Bobini daje radę!
    Żel do mycia ciała i włosów znakomicie sprawdza się przy pielęgnacji dzieci natomiast ponieważ posiadam delikatną i wrażliwą skórę to również i ja używałam go do codziennej kąpieli. Bobini zdecydowanie zdało egzamin, choć trzeba przyzwyczaić się do tego, że słabo się pieni, ale to ze względu na dość dobry naturalny skład.
    Zalety:
    • żelowa konsystencja, bardzo wydajna i wygodna w użyciu
    • zero podrażnień, alergii, zaczerwienień
    • dobry skład produktu
    • ułatwiająca higieniczną aplikację pompka dozująca
    • super stosunek ceny do jakości!
    Wady:
    • słabo się pieni
    • delikatny, nienachalny zapach, choć wolałabym żeby parfum w składzie nie było