Płyny do kąpieli

Skarb Matki Płyn do kąpieli z oliwką

Skarb Matki Nawilżający Płyn Do Kąpieli Z Oliwką Dla Niemowląt I Dzieci 250ml

• 5 lipca 2022 o 22:33
    Nic specjalnego
    Płyn do kąpieli kupiłam w aptece z ciekawości. Mam swoje ulubione kosmetyki do kapania ale od czasu do czasu kupuje coś nowego. Tym razem padło na płyn do kąpieli marki Skarb Matki. Płyn ma delikatny zapach. Nie uczulił ani nie podrażnił skóry mojej córci. Więc to na plus. Pieni się nie za dużo i piana dość szybko znika. Jak dla mnie przeciętny produkt, który nie wyróżnia się niczym specjalnym na tle innych płynów.
  • 23 lipca 2019 o 18:08
    Przyjemny płyn dla naszych maluszków
    Przyznam się szczerze, że nie znałam tej firmy aż wstyd. Dostałam pełnowymiarowy płyn w gratisie do dużego zamówienia z apteki. Cieszę się bardzo, że akurat na niego trafiłam,zarówno ten jak od Sylveco, który też zresztą dostałam w gratisie uważam, że są fajniejsze od moim dotychczasowych z drogerii czy emolientów. Dobrze się pieni, ma delikatny zapach, kojarzący mi się właśnie z dzidziusiem, nie zauważyłam żeby szczypał w oczka moją pociechę. Jest delikatny, nawilża, moje dziecko nie miało po nim wysuszonej skóry. Nawet cenę ma przystępna także nic tylko kupować.
  • 4 marca 2014 o 15:51
    Polski i wspaniały!
    Skarb Matki Płyn do kapieli z oliwką to bardzo ciekawy,wydajny,mocno pieniący się produkt Polskiego wyrobu,który z pewnością przy lepszym marketingu zrobiłby furorę.Cenię go za odpowiednią cenę,skuteczność i przyjemność stosowania.Skóra maluszka jest nawliżona,odżywiona i POLSKA!Serdecznie polecam Używam tego produktu od: 10 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 6 opakowań po 250 ml.
  • 31 października 2013 o 21:53
    Polecam go wszystkim
    Z płynu do kąpieli z oliwką jestem bardzo zadowolona , synuś mój choruje na rogowacenie mieszkowe i gdy jego skóra jest nie odpowiednio nawilżona to skóra strasznie go swędzi i jest to naprawdę nie do wytrzymywania. Raz w miesiącu musieliśmy odwiedzić dermatologa żeby przepisał nam maść robioną , ale od kąt mamy płyn do kąpieli z oliwką skarb matki to wszystko się zmieniło teraz więcej czasu mamy dla siebie niż na stanie w kolejce u dermatologa polecam dla dzieci i starszych osób .Przy pierwszym zastosowaniu płynu do kąpieli z oliwką to od razu było czuć jego efekty , nawilżenie i delikatność a zapach ma naprawdę śliczny . Mój synuś teraz śpi spokojnie i ja jestem bardzo zadowolona . Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 2 x 250
    bpis
    6 lutego 2012 o 15:35
    Przeciętny
    W moim odczuciu średniaczek. Niby przyzwoity - delikatny, ładnie pachnie, ale nie zachwyca - nie zauważyłam w ogóle natłuszczającego efektu. Zdecydowanie w tyle za Ziajką i Balneum. Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie