Żele pod prysznic dla mężczyzn

Old Spice Original, Shower Gel Żel pod prysznic dla mężczyzn

Old Spice SHOWER żel pod prysznic ORIGINAL 400ml
Old Spice Original

• 19 marca 2025 o 14:57
    opinia
    Old Spice Original Shower Gel to żel pod prysznic, który mój chłopak używa od dłuższego czasu – i oboje kochamy ten zapach! Jest klasyczny, męski, lekko korzenny, ale jednocześnie świeży i mega długo utrzymuje się na skórze. Zdarza się, że czuję go jeszcze kilka godzin po kąpieli, co jest ogromnym plusem. Sam żel ma fajną konsystencję, nie jest za rzadki ani zbyt gęsty. Dobrze się pieni, więc wystarczy niewielka ilość, żeby dokładnie umyć całe ciało. Opakowanie jest naprawdę duże, więc starcza na długo, a cena jest bardzo przystępna, zwłaszcza że często można go dorwać na promocji. Jeśli szukasz żelu pod prysznic z wyrazistym, klasycznym zapachem, który nie znika od razu po spłukaniu, to Old Spice Original to świetny wybór!
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • zapach dlugo sie utrzymuje
    • dobrze sie pieni
    • duze opakowanie
    • przystepna cena
  • 5 października 2024 o 1:25
    Trafiona nazwa producenta
    Jak w tytule - old spice. Zapach stary, kiedyś kojarzony z mężczyznami. Niestety według mnie i podejrzewam, że mnóstwa młodych kobiet o wrażliwym powonieniu nie jest ten zapach pozytywnie odbierany. Nie znałam tej marki. Nikt w rodzinie, wśród znajomych, mąż - nikt nigdy old spice nie używał. Od jakiegoś czasu wokół można natknąć się na reklamy, humorystyczne, gdzie dosyć młody mężczyzna się wygłupia. Ta reklama jakby mówi "jesteś już mężczyzną, ten zapach jest już dla ciebie", czyli takim młodym dorosłym. Natomiast to co czuć jak otworzymy choćby na chwilę opakowanie to jakby połączenie szyszek, które bardzo mocno namokły i jak dla mnie ten zapach kojarzy się z takimi zapachami, które nosili dziadkowie, za czasów jak mnie prawdopodobnie nie było jeszcze na świecie. Naprawdę to zły wybór. Jak dla mnie zapach dyskwalifikuje produkt. Reklama jest źle dobrana. Powinni pokazywać dżentelmena dużo starszego. A i na pewno są starsi ludzie, którym ten zapach też nie przypadłby do gustu. Ogólnie mąż ten żel stosował, bo on jak sobie sam kupi kosmetyki to bierze pierwszy z brzegu. Dla mnie ten czas się dłużył i dłużył, nie mogłam się doczekać, aż ten żel się skończy. On też sam przyznał, że ten zapach "za mocny". Co do efektów to mówił, że jest ok. Jak dla mnie producent się mija z prawdą, deklarując iż po zastosowaniu można poczuć świeżość. Należałoby się wcześniej po prysznicu wywietrzyć.
    Inne
    Netili
    14 października 2022 o 16:48
    Mocny zapach
    Żel pod prysznic old spice original został zakupiony w Rossmanie i używa go mój chłopak, może zacznę od tego że produkt ten jest niebieskiego koloru o gęstej konsystencji, dobrze się pieni i oczyszcza nie wysuszając przy tym skóry, ponad to ma mocny męski i orzeźwiający zapach czuć go bardzo intensywnie i jeszcze długo utrzymuje się po kąpieli, mi osobiście ten zapach bardzo się podoba, dodam także że jest tani i wydajny, z mojej strony jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Dobrze się pieni i oczyszcza
    • Nie wysusza
    suweran
    21 lutego 2020 o 14:35
    Wydajny i orzeźwiający
    Dostałem na święta od teściowej, mamy zaraz marzec, a dalej mam prawie połowę. Wydajny i do tego super orzeźwiający w zapachu. Moja dziewczyna uwielbia ten zapach, naturalnie zatem mi też się podoba - rezultat jakim obdarza mnie zarówno produkt jak i ona ;)
    Zalety:
    • Wydajny
    • Ładny, orzeźwiający zapach
    Wady:
    • Raczej dość drogi