Żele pod prysznic dla mężczyzn

Le Petit Marseillais Nature for Men, Żel pod prysznic 3 w 1 'Drzewo Cade'

• 1 kwietnia 2022 o 14:28
    Żel dobry ale za intensywny zapach
    Żel znajduje się w wygodnym opakowaniu z zamknięciem typu klik. Żel charakteryzuje się bardzo intensywnym zapachem troszkę nie w moim stylu. Żel pieni się średnio i jest średnio wydajny. Dobrze myje i nie wysusza skóry.
  • 6 stycznia 2021 o 0:35
    Przyjemniak.
    Ja: Mam skórę bardzo suchą, odwodnioną, atopową. Z tendencjami do uczuleń i pękających naczynek. Oczekiwania: Przyjemny zapach, dobre domycie skóry bez efektu ściągnięcia i uczuleń. Opakowanie: Plastikowe, duże opakowanie o pojemności 400 ml. U góry logo marki, dość pokaźnych rozmiarów. Poniżej opis produktu i minimalistyczna grafika, przyjemna dla oka. Z tyłu czytelnie wypisany skład i termin przydatności po otwarciu. Butelka jest nieprzezroczysta więc trudno jest kontrolować zużycie produktu. Wrażenia: Mimo, że żel jest dedykowany dla mężczyzn kupiłam go dla siebie. Uwielbiam zapach drzewa cedrowego, szczególnie w jesienno zimowe dni. Ten żel pachnie idealnie, odpowiednio intensywnie w butelce i na ciele. Po użyciu utrzymuje się w łazience jeszcze długi czas i do paru godzin na skórze. Sam żel ma odpowiednią konsystencję, nie przelewa się przez palce, odpowiednio nakłada i rozprowadza. Domywa dość przeciętnie, ale po podwójnej aplikacji nie ma z tym już problemu. To z kolei przekłada się na dużo słabszą wydajność kosmetyku. Pieni się intensywnie, nie podrażnia i nie uczula. Skóra po zastosowaniu jest ściągnięta i nieprzyjemna, przesuszona. Dostępność bez problemu w sieciowych drogeriach, cena również w porządku. Ten żel był zwyczajny, niczym specjalnym mnie nie urzekł, nie wrócę po kolejne opakowania.
    Matt_Z
    13 lutego 2020 o 9:08
    nie
    dostałem go jako prezent i szczerze? śmierdzi okropnie. nie tylko dla mnie ale i dla moich znajomych. jak zmieniłem żel tak od razu to zauważyli i mówili, że dziwnie pachnę. co do czystości to wydaje mi się że myje całkiem ok, ale jednak strasznie odpychający jest ten zapach. zużyje już go do końca bo jednak jest to nie eco wyrzucać coś co jest jeszcze w połowie pełne. na pewno nie wrócę. cena jest całkiem ok i dostępność też ale jednak dla mnie ten zapach jest na prawdę tragiczny. w łazience pachnie nim bardzo długo i na prawdę wietrzyć trzeba żeby ponownie wejść do łazienki po nim.
  • 23 grudnia 2019 o 14:03
    Mały zawód
    Kiedys bylam pewna, ze produkty tej marki sa swietne. Niestety im dluzej ich uzywalam to procz fakty, ze dobrze sie pienia i maja ladny zapach, przestalam widziec inne zalety. Okazalo sie, ze sa bardzo malo wydajne, nie mowiac juz o tym, ze niekoniecznie dobrze domywaja wszystko. Bardzo szybko po kapieli zapach znika i nic juz nie czuc.
  • 22 marca 2019 o 17:37
    kolejny ulubiony
    Kolejny z moich ulubionych żeli pod prysznic. Produkt zamknięty jest w solidnej plastikowej tubie zamykanej na klapkę. Dodatkowym plusem jest to, że można go postawić na głowie, aby fajnie spłynął na dno. Żel ma pomarańczowy, lekko przezroczysty kolor i charakterystyczny mocny, nieco "drzewny zapach", który dosyć długo utrzymuje się na skórze. Żel nie wysusza, nie podrażnia i starcza na długo. Dosyć dobrze się pieni i sprawia ,że codzienny prysznic to prawdziwa przyjemność. Polecam
    Zalety:
    • zapach,
    • nie wysusza