Schlecker AS Baby, Creamy Baby Oil (Balsam z oliwką z oliwek, słodkich migdałów i bisabololem)

Pippi
    16 lutego 2008 o 19:24
    muszę wam to powiedzieć !!!
    jedyne, czego w nim nie lubię to buteleczka, ale ponieważ zawartość jest moim osobistym KWCem, to nie odejmę za to gwiazdki. co do samego opakowania - jest źle zaprojektowane. nie wiem, jak ktoś pomyślał o takich jakby wypustkach po obu stronach opakowania (chyba po to, żeby nie wyślizgiwało się z rąk), a niedopracował otwieratka. no dobra: ma klikatko i nie trzeba odkręcać-zakręcać, ale co z tego, jak i tak oliwka leje się po ściance ! i to zawsze! przez co butelka po pewnym czasie jest klejąca. ale o czym ja tu ...! to wszystko to jest pikuś przy walorach tego produktu. cudownie nawilża !!! jak żaden balsam! czy inna oliwka. czuć to nawet podczas kolejnego mycia. zrobiłam eksperyment i po depilacji (goleniu)posmarowałam tylko jedną nogę. no i rano oglądałam swoją skórę i ... to widać i czuć, gdzie była ta oliwka, a gdzie nie. mimo, że jest to oliwka wchłania się niemalże całościowo, a poza tym NIE BRUDZI ! używam do całego ciała zamiast balsamu, do rąk zamiast kremu, a także czasem na noc do twarzy. nie szkodzi nic to a nic, mimo, że mam mieszaną i lubiącą się często zapychać cerę, w dodatku wrażliwą. poweim więcej - rano buzia jest "mięciutka jak kaczuszka". zero podrażnień czy jakichś niespodzianek. podoba mi się zapach (czego nie mogę powiedzieć o oliwce Hippa) spróbuję jeszcze zmyć nią makijaż, ale podejrzewam, że też się sprawdzi. produkt - REWELACJA! dawno nie byłam tak zadowolona z kosmetyku. acha! cena - kilka złotych Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-wszego
  • 30 lipca 2007 o 18:51
    Oliwka doskonala
    Bardzo dobra oliwka na bazie naturalnych olejow roslinnych nie tylko dla dzieci! Sklad cenny i, co nalezy szczegolnie podkreslic, pozbawiony parafiny. Stanowi swietny dodatek do pilingu cukrowego domowej roboty. Powinna zadowolic wlascicielki suchej i normalnej skory ciala. Opakowanie wygodne. Na dodatek taniocha. Daje cztery i 1/2 gwiazdki (polowka odjeta za trwalosc "oleistego" zapachu, za ktorym osobiscie nie przepadam) i polecam. Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1