Avon Advance Techniques Power Styling, Super Straight Smoothing Balm (Wygładzający balsam do prostowania włosów)

NeFhRi
    29 października 2012 o 17:50
    tragedia dla włosów!
    Balsma ładnie pachnie i jest w wygodnym opakowaniu. Cena również niska. I faktycznie prostuje. Ale strasznie obciaża włosy, skleja, nie chroni wcale przed termostylizacją, końcówki włosów mi się wysuszyły po tym balsamie. Nie polecam... Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: końcówka pierwszego
    Agumek
    29 sierpnia 2012 o 13:41
    nie był zły
    Balsam zdecydowanie wygładza włosy, sprawia, że są one bardziej błyszczące. Stosowałam na wilgotne włosy, a potem je suszyłam. Włosy owszem były prostsze, ale to nie był efekt prostownicy. Grunt, że włosy nie podkręcały mi się i fajnie sie układały. Zapach całkiem przyjemny, konsystencja lejąca, ale balsam jest bardzo wydajny. Niestety zawiera silikony. Używam tego produktu od: 2lat Ilość zużytych opakowań: 1x100ml
    pines93
    13 czerwca 2012 o 22:34
    Może być
    Kiedyś trzy lata temu kupiłam ten produkt mając nadzieje że nie bede musiała prostowac po nim włosów, ale niestety szału nie było. Na moich włosach jak się z nim przesadzi to skleja włosy. Odrobinke porstuje, ale rewelacji też nie ma. Taka sobie odrzywka, po prostu dobry jest tylko do ochrony włosów przed prostownicą. Jak dla mnie za małe opakowanie, bo szybko mi wyszesł, ale kiedyś było inne może teraz jest większe. Cena też była dla mnie dość droga, jak na takie małe ilości. Polecam go wyprubować każdemu, bo moze mi nei pomaga, ale na innych włosach moze działać. Używam tego produktu od: 3 lata temu użyłam, ale teraz już nie używam Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 16 sierpnia 2010 o 19:06
    Pozytywnie
    Bardzo dobry. Nie rozumiem dlaczego znalazly sie tu wpisy(malo wpisow), ze nie ma efektu nablyszczenia, skleja, przetluszcza wlosy. Na moich wlosach z dużą obj jest świetny-NIE przetłuszcza nawet jak sie duzo tego nalozy choc wystarczy trochę, włosy bardzo bardzo błyszczą i sa mega gładkie-trudno uwierzyc w taka zmiane moich włosów. Dodatkowo odżywia, chroni przed termostylizacja napewno, bo prostowalam po nim wlosy jak mialam zniszczone i przystepna cena. Teraz nie prostuje po nim włosow bo scielam wszystkie zniszczone a duzo ich bylo, bo nie musze. Wlosy malo co zniszczone sa juz proste i wygladzone odrazu po tym balsamie. Wazne zeby nalozyc balsam na wilgotne wlosy... Ewentualny minus to srednia wydajnosc ale moze byc;) Używam tego produktu od:nie pamietam Ilość zużytych opakowań:1
  • 14 lipca 2010 o 10:24
    dobry
    Kupiłam go bo był w promocji i przestał z rok na półce, aż do chwili gdy nie przeczytałam komentarzy o nim na wizażu. Zastosowałam raz, drugi, trzeci i jestem b.zadowolona mimo, że to kosmetyk AVONU:) Polecam go, bo: -włosy po nim są miękkie, bardziej nawilżone i gładkie -jest super wydajny -jest dosyć tani Fajnie się sprawdza przy moich grubych, opornych włosach. Używam tego produktu od:1 roku Ilość zużytych opakowań:1