Pędzle do twarzy

Ewa Schmitt Boutique, Profesjonalny pędzel Make Up do nakładania płynnych podkładów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 23 lutego 2023 o 20:49
    Jest dobry
    ✔️Pędzlem bez żadnego problemu nakłada się podkład. Wcale nie zostawia on smug. ✔️Bardzo dobrze utrzymuje się czystość jego ma fajny kształt. I tez duży plusem jest że ma opakowanie na włosie. Również nie zauważyłam do tej pory żeby włosie wypadało. Pędzel bardzo dobrze się sprawuje, śle tez czasami muszę się gąbeczką dopomagać. Moim zdaniem fajny pędzel dosłownie za groszowe sprawy.
  • 7 października 2020 o 13:05
    OK
    Fajny pędzel do nakładania podkładu, na co dzień idealny. Kupiłam na wyprzedaży i naprawdę jestem z niego bardzo zadowolona. Bardzo łatwo się nim nakłada podkład, jest łatwy w czyszczeniu oraz trwały, używam około pół roku i po wielokrotnym czyszczeniu włosie nadal nie wypada. Dużym jego plusem jest opakowanie, dzięki któremu nic nie zabrudzimy.
    Zalety:
    • trwały
    • opakowanie ochronne
    • wygodna rączka
    goha80
    15 lipca 2018 o 11:21
    Zbędny w mojej kolekcji
    Pędzel kupiłam w ciekawości. Użyłam go kilka razy a raczej próbowałam bo za każdym razem musiałam poprawiać gąbką bądź palcami. Miał nie zostawiać smug a zostawia. Nie wiem czemu ma taki kształt bo mi w niczym nie pomaga. Plus że się łatwo myje i jest trwały oraz że ma opakowanie na włosie. ale po tych kilku razach jakoś straciłam nim zainteresowanie. Nakłada podkłady kiepsko więc gąbki nie zdetronizuje.