Pędzle do twarzy

Design produktu:
    Claudia
    10 stycznia 2013 o 16:04
    Wielkie WOOOW!!!
    Podkład zwykłam nakładać paluchami, irytowało mnie jednak, że mimo super cienkich warstw zawsze mam wrażenie, zwaszcza z upływem dnia jakby było go za dużo, jakby był mocno, zbyt mocno widoczny. Jakieś 3 lata temu kupiłam ten pędzel, ale jakoś nie potrafiłam się nim właściwie posługiwać i wylądował w szufladzie. Leżał sobie i jakoś jesienią postanowiłam dać mu kolejną szansę, wszak przez te 3 lata z pędzlowego laika przeistoczyłam się w laika który jednak machać pędzlami potrafi ;) Już po pierwszym zastosowniu byłam zachwycona, podkład był nałożony warstewką cienką i leciutką jak nigdy, idealnie wtopiony w skórę, wyglądał szalenie naturalnie, pory wyraźnie mniej widoczne, zmarszczki mimiczne także. Ale dopiero po całym dniu zachwytów koleżanek w pracy, mamy i siostry nad "moim nowym podkładem" który wygląda tak naturalnie i nieskazitelnie byłam pewna, że żałuję, że chwyciłam za ten pędzel dopiero teraz. Obecnie używam go codziennie i zastanawiam się jak mogłam paćkać się paluchami miejąc to cudo w szufladzie. Pędzel jest wspaniałej jakości, nie stracił ani jednego włosa mimo codziennego prania, włosie jest sprężyste, doskonale wyprofilowane. Rączka o specyficznym kształcie, solidna, estetyczna, napisy niecieralne można na niej postawić stabilnie pędzel. Jest niezniszczalny, nie odkształca się, nie widać po nim najmniejszych śladów użytkowania. Schnie dość szybko. Nakładanie nim podładu to przyjemność skutkująca doskonałym efektem, jak ktoś wpomniał jak malowanie po płótnie. Kosmetyk pokrywa twarz idealnie cieniutką warstwą, nieskazitelnie, makijaż jest perfekcyjny, w moim prypadku trzyma się dużej niż dawniej. Mój Ci on już na zawsze :) Szczerze polecam, wspaniały pędzel, chyba najlepszy z mojej kolekcji.
  • 29 czerwca 2012 o 23:41
    Co to wogole jest?
    Kupilam go niedawno. Generalnie lubie pedzle i mimo ze mam 2 tego typu innych firm skusilam sie... a co tam. I stwierdzam ze albo ze mna cos jest nie tak albo juz nie wiem ale ten pedzel jest chyba najwiekszym rozczarowaniem pedzlowym w moim zyciu - kupilam jeszcze 2 inne z body shop i wcale nie sa lepsze niestety. Na sucho wyglada swietnie, ladnie sie prezentuje, podoba mi sie strasznie wybarwienie wloskow ;), jest dobrej jakosci - nic z niego nie wypada. No i na tym koniec. W momencie jak zaczynam nakladac podklad wloski jakby dziela sie na kepki, tak rozwarstwiaja, sa do tego jakos dziwnie... nie wiem... sliskie? Kompletnie nie da sie nim malowac, probowalam z roznymi podkladami ale wiecznie koncze wkurzona. Musze poprawiac palcami albo siegnac po inny pedzel. Nie umiem go tez domyc porzadnie, nie mam pojecia czemu. Jest najgorszy ze wszystkich pedzli do nakladania podkladu jakie mam. Porazka. Używam tego produktu od: 3tyg Ilość zużytych opakowań: Jeden i wiecej nie bedzie
    raffia
    18 maja 2012 o 11:55
    najlepszy pędzel do podkładów
    O pędzlach TBS słyszałam wiele dobrego.Kiedy parę lat temu więc zobaczyłam cały komplet pędzelków w promocji (-50%) od razu zdecydowałam się na zakup. Była to dobra decyzja o czym przekonuję się codziennie :) Jakość, solidność i precyzja z jaką są wykonane te pędzelki jest powalająca. Wracając do pędzla do podkładu - najlepszy jaki miałam. Posiada syntetyczne, miękkie włosie, które jest doskonale wyprofilowane i makijaż rozprowadza się idealnie. Wygodna rączka umożliwia bardzo precyzyjną aplikację. Efekt: cienka i równa warstwa podkładu, zero smug, twarz jest pięknie wygładzona. Pędzel ten myję bardzo często, nie zmienił swojej faktury i jeszcze żaden włosek nie wypadł. Używam go zawsze z płynnymi podkładami i samo nakładanie zajmuje mi tylko chwilę także nie wyobrażam już sobie makijażu bez tego pędzelka. Jeśli chodzi o cenę to nie jest ona wygórowana, warto poczekać na jakieś promocje w TBS, które są dosyć często. Według mnie pędzel nie ma żadnych wad!!! Jest po prostu rewelacyjny :) Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego :)
  • 11 września 2010 o 23:26
    Tak.
    Z góry uprzedzam, że zaznaczyłam opcję nie w ponownym kupnie, bo ten pędzel będzie mi chyba służył na wieki... Czaiłam się & czaiłam. w końcu znalazłam w przystępnej cenie, zamówiłam. baaardzo dobre wrażenie. piękne krycie, lepsza trwałość podkładu, efekt płótna, faktycznie. i przyznam, ten pędzel jest niemalże ideałem, ale niestety malowanie się nim zajmuje zwyczajnie zbyt wiele czasu, żebym mogła pozwolić sobie na codzienne poranne używanie go. skoro już przy tym płótnie jesteśmy...no to wiadomo, pędzel zostawia pewne ślady. oczywiście, wszystko ładnie da się wyrownać, ale jest to dosyć czasochłonna sprawa. pędzel jest mi niezbędny na wszelkiego rodzaju sesje, gdzie maluję kogoś/siebie & za to go kocham - jest bardzo elegancki, profesjonalny, przyjemnie miękki. jego mycie jest fantastyczną sprawą. schnie szybko. tak więc - wielkie tak dla tego produktu - ale tylko przy większej ilości czasu ; )Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
  • 20 lipca 2009 o 20:30
    Fantastyczny pomocnik...
    Pedzel kupilam (26 CAD) specjalnie do nakladania podkladu Diora - DIORSKIN NUDE i jestem zadowolona z efektow; jest roznica miedzy nakladaniem pedzlem, a palcami - na korzysc pedzla. Mam jedynie problem z myciem tego pedzla po uzyciu ww podkladu - pedzel jest tlusty i bardzo sie ciezko zmywa - no ale to oczywiscie kwestia podkladu... Wracajac do pedzla - pedzel wloska nie zgubil, nie rozwarstwia sie, caly czas wyglada jak w dzien zakupu. Po prostu: rewelacja!!!! Używam tego produktu od: 20 stycznia Ilość zużytych opakowań: w trakcie !!!!!!!!!!!! NIE dla nieuczciwych i niekulturalnych Allegrowiczów bezprawnie kopiujacych opisy kosmetyków z Serwisu Wizaz.pl !!!!!!!!!!!!!