Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 2 marca 2019 o 3:09
    bardzo dobry
    Bardzo dobry pędzel, szczególnie do nakładania sypkiego pudru. Jest miękki, nie zauważyłam by wypadały z niego włosy, a używam go codziennie od 1-2 roku(?). Rączka jest również bardzo dobrej jakości, wygodnie się go trzyma, komfortowo z nim pracuje. Nie wyobrażam sobie używać go do płynnych kosmetyków (włoski nie są w nim w ogóle zbite i mi pasuje do produktów sypkich) ale to już kwestia osobistych preferencji. PS. Zaznaczyłam, że nie kupię go ponowne, ponieważ prawdopodobnie w ciągu najbliższych kilku lat nie będzie potrzeby - ten, który mam jest nadal w idealnym stanie.
  • 30 czerwca 2018 o 22:06
    Super do podkładu
    Używam tego pędzla od klilku lat i jest to mój ulubiony pędzel do podkładu. Bardzo dobrze go rozprowadza, nie pozostawia smug i nie wchłania dużej ilości produktu. Dodatkowo jest bardzo dobrze wykonany - używam go często i często myję, nie zauważyłam, żeby przez te lata wypadały z niego włoski. Jest bardzo przyjemny dla twarzy, nie drapie, włosie jest delikatne. Bardzo dobrze utrzymuje się go w czystości. Jak dla mnie świetna jakość w dobrej cenie.
    Ciapna
    10 stycznia 2018 o 18:37
    cudowny
    Jest to wielofunkcyjne narzędzie do makijażu. Nie wiem dokładnie, co jest w pędzla Real Techniques, ale świetnie wyglądają. Pędzel idealnie sprawdza się do nakładania pudru, bo dokładnie dociera do skóry. Przy użyciu tego pędzla można uniknąć efektu maski. Pędzel jest wprawdzie przeznaczony do nakładania podkładu, ale nie z każdym się polubi. Nakładając lekki podkład Urban Decay zostawia straszne smugi. Trzeba się nim wtedy namachać, a efekt końcowy pozostawia wiele do życzenia. Natomiast przy bb kreamach (Mizon i Missha) sprawdza się świetnie. Pędzel bardzo dobrze aplikuje róż, a nawet rozswietlacz i na upartego bronzer. Używam go kilka miesiecy i tak jak w przypadku dużego pedzla do pudru, nic sie nie zniszczyło, włosie nie odpadło. Zapłaciłam za niego ponad 40 zł, co za taką jakość i wielofunkcyjność bardzo się opłaca.
    Zalety:
    • dobra jakość wykonania i wygląd pędzla
    • wielofunkcyjność użytkowania
    • cena adekwatna do jakości
    Wady:
    • braaak
    legs25
    30 listopada 2017 o 10:35
    nie zastapiony
    Najlepszy z najlepszych! Najlepszy pędzel jaki miałam (lepszy od hakuro) Tak wielozadaniowego pędzla jeszcze nie spotkałam! Mam go od roku, a nic się z nim nie dzieje! Do podkładu rewelacja ale ja wolę gąbką z RT, do róży i bronzerów - super. Nie da się z nim przesadzić. Uwielbiam go do podkładu mineralnego z Annabelle i już inny pędzel nie jest mi potrzebny. Polecam!
    Zalety:
    • Można używać go do płynnego podkładu,
    • płynnego różu czy
    • pudru w kamieniu
    • i podkładu mineralnego
  • 1 września 2017 o 13:02
    Polecam do różu.
    Jest to mój pierwszy pierwszy pędzel tej marki i jestem zachwycona. Użyłam go do podkładu i szczerze mówiąc on mi się do tego nie sprawdził,mam lepsze rozwiązania.Natomiast po sprawdzeniu opinii w internecie Zmalowana rekomenduje go używać na policzki różem.I rzeczywiście świetnie mi się to sprawdza,zazwyczaj używałam pędzli do różu ściętych i nadal używam,ale ten także świetnie się spisuje. Włosie nie wypada,a mimo to już kilkakrotnie był prany. Świetnie leży w ręku. Nie pozostawia smug,a nawet pięknie blenduje róż błyskawicznie na twarzy. Przepięknie się prezentuje ten pędzel i jest bardzo lekki w trzymaniu. Cena ok. 37 zł w Rossmannie trafiłam na promocje. Jest lekko wyczuwalny na skórze,ale jeszcze w tym dobrym stopniu.
    Zalety:
    • Wygląd,lekki,błyskawicznie blenduje róż na policzkach.
    Wady:
    • Troszeczkę jest szorstki,ale jest to w granicy dobrego stylu.