Bazy do paznokci

hi hybrid Base Baza pod lakier hybrydowy

Hi Hybrid Baza do Lakieru Hybrydowego 5 ml
Hi Hybrid

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

azileiz
    14 sierpnia 2024 o 5:33
    Fundament Perfekcyjnego Manicure Hybrydowego !;)
    Kiedy mówimy o manicure hybrydowym, solidna baza to podstawa sukcesu! Dlatego właśnie Hi Hybrid Base zyskała moje pełne uznanie – to produkt, który spełnia swoje zadanie na najwyższym poziomie, pozwalając na stworzenie trwałego i profesjonalnie wyglądającego manicure bez wizyty w salonie. Na początek, opakowanie Hi Hybrid Base to kwintesencja nowoczesności i funkcjonalności. Elegancka buteleczka z precyzyjnym pędzelkiem sprawia, że aplikacja bazy staje się niezwykle łatwa i przyjemna, nawet dla osób początkujących w świecie hybryd. Konsystencja jest idealna – nie za rzadka, nie za gęsta, co umożliwia równomierne rozprowadzenie produktu bez obawy o zalanie skórek. To, co naprawdę wyróżnia tę bazę, to jej wszechstronność. Hi Hybrid Base tworzy mocną i elastyczną warstwę, która doskonale współpracuje z naturalną płytką paznokcia, zapewniając długotrwałą przyczepność lakieru hybrydowego. Manicure trzyma się nienagannie nawet przez kilka tygodni, bez odprysków, pęknięć czy innych niepożądanych niespodzianek. Hi Hybrid Base sprawdzi się również doskonale jako baza wzmacniająca, jeśli twoje paznokcie potrzebują dodatkowego wsparcia. Wzmacnia i chroni płytkę paznokcia, jednocześnie minimalizując ryzyko uszkodzeń, dzięki czemu paznokcie mogą rosnąć zdrowo i mocno pod warstwą lakieru. A co z usuwaniem? Tutaj Hi Hybrid Base również nie zawodzi. Po odpowiednim namoczeniu, baza schodzi bez problemu, nie niszcząc przy tym płytki paznokcia. To ogromna zaleta, szczególnie dla tych, którzy dbają o kondycję swoich paznokci i często zmieniają kolor lakieru. Podsumowując, jestem w niej Zakochana !!!! POLECAM
    Zalety:
    • przyjemna aplikacja bazy
    • tworzy mocną elastyczną warstwę
    • doskonale sprawdza się jako baza wzmacniająca
    • wzmacnia płytkę
    • chroni płytkę
    • minimalizuje ryzyko uszkodzeń
    • baza schodzi bez problemu przy usuwaniu
  • 5 maja 2023 o 15:09
    Moja ulubiona
    Bazę kupiłam pierwszy raz parę lat temu i od tej pory kupuję ją regularnie. Lakiery bardzo dobrze się na niej trzymają. Jest idealnie gęsta, łatwa w aplikacji. Produkt posiada bardzo wygodny pędzelek, ułatwiający aplikację. Można nim bardzo łatwo rozprowadzać produkt na płytce paznokcia, nie zalewając skórek. Baza jest tania i bardzo wydajna. Wykonuję manicure hybrydowy tylko sobie, co 2-3 tygodnie-przy takim użytkowaniu baza wystarcza mi na wiele miesięcy.
    Zalety:
    • idealna konsystencja
    • wygodny pędzelek
    • wydajny
  • 2 kwietnia 2023 o 21:27
    Lepsza od popularnych marek paznokciowych
    Trwałość to ok. 3 tygodnie, chociaż zdarzają się jakieś uszczerbki lakieru. Generalnie bardzo dobra jakość za tę cenę. Mam wrażenie, że popularne ostatnio marki zmieniły jakiś czas temu składy produktów, co odbiło się na trwałości stylizacji, szczególnie jeśli chodzi o bazy. Ze zdejmowaniem nie miałam problemów. Polecam osobom, które ostatnio borykają się z brakiem trwałości paznokci hybrydowych
  • 3 września 2021 o 10:19
    Jedna z lepszych
    Baza przystępna cenowo a jednocześnie świetnej jakości. Konsystencja dość gęstą ale świetnie się rozprowadza pędzelek też odpowiedni nie sprawia trudności. Do bazy bardzo dobrze przystaje lakier co w efekcie końcowym sprawia że paznokcie są nie do zdarcia. Nic nie odchodzi.. nie odpada stylizacja jest trwała i nie do zdarcia. Bardzo polecam!
  • 18 lutego 2021 o 14:05
    Bardzo dobra
    Bardzo dobra baza za niewielkie pieniądze, używam jej na zmianę z bazą neonail i są porównywalne pod względem trwałości. Baza dobrze się rozprowadza, jest średnio gęsta, ładny efekt po jednej warstwie, jest bardzo wydajna. Pędzelek średniej długości i grubosci, dobrze się nim pracuje, buteleczka bardzo ładna. Polecam.
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Bazy do paznokci