Mgiełki do ciała

Nuxe Body, Relaxing Fragrant Water Relaksująca mgiełka zapachowa

jookie
    15 stycznia 2023 o 14:16
    Cudowny zapach i właściwości nawilżające
    Ta mgiełka pachnie cudownie!! Z nią rozpoczynam każdego dnia mój rytuał piękna. Zapewnia skórze odświeżenie i doskonałe nawilżenie. Skóra jest moment ie ukojona. Moja ma tendencję do podrażnień, a dzięki tej mgiełce zaczerwienienia znikają. Z przyjemnością kupuję ją, gdyż do tej pory mnie nie zawiodła.
  • 15 stycznia 2023 o 14:03
    Dość dobra, odświeżająca
    Ta mgiełka to dobra opcja, gdy chcemy przedłużyć uczucie czystości po prysznicu. Zapach jest jak dla mnie mydlano - pudrowy, dość orzeźwiający i dający uczucie relaksu i odprężenia. Nie jest zbyt trwała, ale daje radę po porządnej aplikacji. Cała seria jest warta uwagi, daje uczucie i realne efekty wypielęgnowanej, zadbanej skóry. Sama mgiełka sprawdzi się w przypadku, gdy nie mamy ochoty na mocny, inwazyjny zapach, a jednak chcemy ładnie pachnieć.
    Zalety:
    • zapach, opakowanie, cena
    Wady:
    • dość krótka trwałość
  • 22 lipca 2021 o 23:33
    Prawdziwa uczta dla zmysłów
    Kokosy,wanilia i delikatne kwiaty. Dla mnie cała seria Nuxe Body to strzał w dziesiątkę! Mgiełka idealnie wpasowuje sie w ciepłe letnie poranki oraz gorące, rześkie wieczory. Z balsamem do ciała daje idealne i długotrwale połączenie. Mgiełka super odświeża i nadaje lekkości. Zapach nie nachalny ,nie duszący, dla milośniczek słodkości i białych kwiatów. Opakowanie proste,szklane z pompką,która bardzo dobrze działala do końca produktu.
    • produkt wydajny
    • Długotrwały
    • nie duszący
    Wady:
  • 1 kwietnia 2020 o 7:31
    Natychmiastowe odświeżenie
    Produkt otrzymałam w prezencie od przyjaciółki. Ma on odświeżający, kwiatowy zapach, który według mnie najlepiej sprawdza się w upalne dni. W składzie znajdziemy wyciągi z kwiatów pomarańczy oraz migdałowca . Co ważne to poza piękną wonią, kosmetyk działa również pielęgnacyjnie: nawilża skórę i łagodzi wszelkie podrażnienia. Zgodnie z opisem producenta kosmetyk został przebadany dermatologicznie i jest przeznaczony do każdego rodzaju skóry. Dla mnie ten produkt jest bardzo ciekawy, bo poza przepięknym zapachem stanowi także uzupełnienie codziennej pielęgnacji, a lekka buteleczka sprawia, że mogę nosić go ze sobą w torebce.
    Zalety:
    • zapach, opakowanie, trwałość, skład, składniki pielęgnacyjne.
  • 10 grudnia 2019 o 17:08
    Ulubieniec z Nuxe
    Ta mgielka wraz z zelem pod prysznic z serii Body, to moi ulubiency z Nuxe. Stosuje latem, po kąpieli, na całe ciało. Zapach dlugo sie utrzymuje, podobnie jak po żelu, jest taki czysty, szlachetny, uwielbiam nim pachnieć. Wielki plus, że mgiełka w ogóle się nie klei i jest wydajna. Do torebki mam male opakowanie, a w lazience duże.

Zobacz także inne Mgiełki do ciała