Mgiełki do ciała

Collistar Profumo della Felicita Energetyzująca woda do ciała

Collistar Profumo Della Felicita Mgiełka Do Ciała Spray 100 ml

• 22 czerwca 2023 o 11:51
    Droga mgiełka do ciała
    Woda kupiona na promocji za 90 zł i przyznam, że jest to fajna i droga mgiełka do ciała o niezbyt dobrej trwałości zapachowej. Używanie jej po prysznicu czy w ciągu dnia dla odświeżenia to lepsza alternatywa dla perfum. Mgiełka pobudza swoim zapachem i nie przysparza o ból głowy. Nuty kwiatowe sprawiają, że czuję lekkość i delikatność zapachu. [ZALETY]: + świeży, delikatny i zarazem wyczuwalny piękny zapach + można użyć po kąpieli, prysznicu, dla odświeżenia w ciągu dnia + dobry na każdą porę roku + flakon + nie dusi + spryskiwacz - idealna mgiełka [WADY]: - słaba trwałość jak za taką cenę - zbyt wygórowana cena - ja kupiłam na promocji ale standardowa to około 140 zł ••• Opinia na dany kosmetyk czy produkt jest w 100% szczera. Opisuje to co uważam za istotne i nie sugeruje się marką, ceną czy innymi opiniami •••
    pro101
    5 czerwca 2023 o 12:45
    Polubiłam
    Zapach spodobał mi się od pierwszego psiknięcia na nadgarstek, potem chodził za mną cały dzień, subtelnie się zmieniając, pozostał nawet na drugi dzień na rękawie kurtki. Jest ciepły ale nie mdły, z powiewem lekkości i lata. Ja i mój mąż uwielbiamy go!
  • 22 marca 2021 o 8:42
    Bardzo fajna mgiełka
    Mgiełka jest bardzo fajna, ma piękny zapach jak na mgielke to długo się utrzymuje, lubię jej używać w pracy aby odświeżyć się. Mgiełka ma piękne opakowanie, i bardzo praktyczny aplikator. Ogólnie polecam
    Wady:
    h4ch1
    10 lipca 2020 o 12:02
    Świetny, lekki , letni zapach
    Woda świetnie się sprawdza jako codzienny zapach na ciepłe, letnie dni. Jest bardzo cytrusowa! Pierwsze wrażenie to intensywne cytrusy (podobno mandarynka i grejfrut - dla mnie pachnie po prostu jak witamina C ), by po chwili przejść w bardziej kwiatowy i piżmowy ton (dalej bardzo lekki). Dodatkowo woda wzbogacona jest w pielegnujące olejki i ekstrakty z roślin śródziemnomorskich, więc nie tylko perfumuje, ale i delikatnie pielęgnuje ciało. Jeśli chodzi o trwałość to ciężko mi się wypowiedzieć. Ja na sobie ten zapach przestaję bardzo szybko czuć - jednak spotkałam się z opiniami, że czuć ode mnie go jeszcze przez wiele godzin .
    Zalety:
    • piękny, świeży, cytrusowy zapach
    • olejki esencjonalne w składzie
  • 15 grudnia 2019 o 13:16
    Miłość nad wszystko
    Wodę Collistar Felicita kupiłam na promocji za 89 zł w rossmannie i jest to najlepszy mój wybór zapachu w tym roku. Rossmann posiada 4 zapachy i Felicita najbardziej ze wszystkich przypadła mi do gustu. Producent opisuje go jako „pobudzający zapach, który daje natychmiastowe poczucie szczęścia i dobrego nastroju, w ułamku sekundy wibrujące nuty cytrynowe mieszają się z aksamitnymi akordami kwiatowymi, by wreszcie odsłonić bogatą podstawę pełną akcentów drzewnych i piżma” a ja oczywiście podpisuje się pod tym obiema rękami. W opisywaniu zapachów nie jestem dobra ale on sprawia poczucie świeżości i delikatności. Nie jest to trwały zapach niemniej jednak i tak od kiedy go posiadam sięgam wyłącznie po niego. Cena 139 zł jak za taką trwałość jest zbyt wygórowana i nie kupiłabym go za tyle mimo swojego zapachu. Cena do max 100 zł jest dla mnie najbardziej odpowiednia i na pewno skuszę się na niego ponownie.
    Zalety:
    • świeży zapach
    • odpowiedni na każdą porę i okazję
    Wady:
    • trwałość
    • regularna cena w stosunku do jakości

Zobacz także inne Mgiełki do ciała