Wody kolońskie damskie

Demeter Prune EDC

• 23 stycznia 2009 o 18:35
    Suszona śliwka
    Zamysł twórców w tym przypadku się powiódł - suszona śliwka jak się patrzy. Słodka, ale z taką suchą, lekko dymną nutką. Bardzo trwały zapach, po kilku godzinach obok śliwki pojawia się puder, który trochę psuje wrażenie. Zużyję próbkę, a później... się zobaczy ;) Buteleczka średnia Używam tego produktu od:? Ilość zużytych opakowań:próbka od przemiłej Wizażanki :cmok:
    Kamlisa
    8 sierpnia 2008 o 22:45
    nie mój
    Zgadzam sie z Pauliną - to sliwka nie z mojej bajki ;) Lubie świeże i suszone i w kompocie i w ciescie....Nie lubię w occie i w przyprawach - a tu mam sliwke marynowaną w occie i w korzeniach właśnie. Suchawo i raczej ostro, prawie mam taki otwarty słoik przed oczami i nosem...Zapach jako taki ciekawy i pewnie nawet jadalny, ale pachniec tym...? A w zyciu! ;) Używam tego produktu od:2 dni Ilość zużytych opakowań:próbka
  • 12 lipca 2008 o 16:49
    no śliwka... ;)
    Nie moge nie zgodzić sie z moimi poprzedniczkami :) Prune w wydaniu Demeter to suszona śliwka. Tyle, że mnie ona zupełnie nie zachwyca. Ani bym takiej nie zjadła, ani pachniec nią nie nie chcę. Śliwka jet podsuszona ale nie wyschnięta na wiór, jest odrobinę słodka ale niestety wyczuwam tez nutki starości i jakieś nuty metaliczne... One niestety psują tę całkiem udaną kompozycję. Trochę szkoda, bo na jesień ta śliwka byłaby całkiem przyjemna. Zapach jest trwały ale trzyma się bardzo blisko skóry Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: próbka
  • 26 czerwca 2008 o 20:19
    Śliweczka ;)
    Naprawdę świetny zapach. Co prawda nie kojarzy mi się jednoznacznie z zapachem suszonej śliwki, ale i tak jest dobrze ;) To taka słodkawa, pulchniutka suszona śliwka przysypana śladową ilością jakiejś korzenno-goździkowej przyprawy. Jest przyjemny i niezbyt kontrowersyjny. Jako dziecko miałam kiedyś komplet kolorowych, pachnących pisaków. Każdy kolor pachniał inaczej i jeśli dobrze pamiętam to dokładnie tak pachniał pisak granatowy :D Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: ...
    Sabbath
    10 maja 2008 o 2:25
    Lubicie śliwki kalifornijskie?
    Dokładnie tak, jak napisała Khy - Prune to śliwka suszona. A Prune Demeter to nie byle jaka śliwka suszona, ale śliwka suszona z tych zwanych kalifornijskimi. Nie zeschły trupek, z jakiego nasze mamy gotowały kompot na Wigilię, ale śliwka suszona w wersji wilgotnej, tłustawej, miękkiej, soczystej, pachnącej, pysznej... Z charakterystyczną, lekko podwędzaną nutką i cieniem, dosłownie cieniem śliwkowego kwasku w tle. Zapach rozwija się od śliwki imprezowej z nutką owocowego drinka w stronę śliwki pałaszowanej pod puchatym kocykiem przy kominku. ;) Powiem szczerze - nie spodziewałam się, że mi się ten zapach spodoba. To znaczy... Byłam niemal pewna, że mi się nie spodoba, bo to przecież suszona śliwka... No, prawda. To jest suszona śliwka. Ale jaka pyszna! :D Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego