Garnier Skóra Wrażliwa, 2-fazowy płyn do usuwania makijażu wodoodpornego

• 18 września 2014 o 21:26
    Dobry produkt do makijażu za rozsądną cenę
    W moim codziennym makijażu oczu króluje kreska wykonana żelowym eyelinerem. Tak mocny makijaż (tym bardziej, że nałożony na bazę) na prawdę ciężko zmyć. Do demakijażu oczu używam płynów dwufazowych, ponieważ tylko "oleiste" produkty radzą sobie z np. wodoodporną maskarą. PLUSY produktu Garniera: -Dosyć tani jak na taką pojemność -Łatwo dostępny -Dobrze usuwa makijaż MINUSY: -Po wykorzystaniu około połowy buteleczki, kiedy zostaje mała ilość warstwy oleju płyn przestaje tak skutecznie działać -Po użyciu na skórze zostaje olej, który musimy zmyć np. płynem mincelarnym. Gdyby nie to, że produkt po wykorzystaniu połowy butelki nie działa tak samo-pewnie byłby to mój ulubiony płyn do demakijażu. Nie mniej jednak jest to jeden z wydajniejszych produktów na rynku, większość płynów dwufazowych jest sprzedawana w maleńkich buteleczkach. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: kilka, czasami do niego wracam
  • 18 września 2014 o 16:25
    za słaby do demakijażu
    Płyn bardzo mi się spodobał, jednak moim zdaniem nie nadaje się on w pełni, by usunąć mocny makijaż. Bardziej traktuję go jako tonik oczyszczający cerę po przebudzeniu i w tej roli sprawdza się świetnie; + nie podrażnia skóry; + przyjemnie odświeża skórę; + oczyszcza przetłuszczoną cerę; + niska cena; + dobry do pielęgnacji i oczyszczenia powiek; Jego wydajność jest średnia, 1 buteleczka wystarczyła mi na 3 tygodnie; Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    kizi86
    8 grudnia 2013 o 20:55
    polecam:)
    Wg mnie bardzo dobrze zmywa makijaż i naprawde poradzi sobie z grubą warstwą tuszu do rzęs. Jedyny minus to taki że bardzo sie po nim świece...a cere ma tłustą... Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    Sylutek
    18 listopada 2013 o 15:48
    Rewelacja
    Wg mnie płyn jest doskonały i używam go na co dzień niekoniecznie podczas zmywania makijażu wodoodpornego. Przerzuciłam sie na niego z Ziaji, który mnie chyba uczulił :( zalety Garniera: wydajny duża butla jak za taką cenę nie podrażnia, b. delikatnie usuwa makijaż Jedyna wada to właśnie to, że trzeba szybko nanieść płyn na wacik, bo warstwa może się rozdzielić. Używam tego produktu od: ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno całe i jestem w trakcie użycia drugiego
  • 20 września 2013 o 9:26
    sprawdza się
    Płyn sprawdza się bardzo dobrze do usuwania makijażu wodoodpornego, najlepiej ze wszystkich kosmetyków, których używałam. Stosuję go od czasu do czasu, kiedy muszę zmyć tusz wodoodporny, razem z płynem micelarnym Bourjois, który stosuję do reszty twarzy. Odejmuję jedną gwiazdkę za kilka minusów, chociaż drugorzędnych: - formuła dwufazowa - trzeba nim wstrząsnąć przed użyciem i szybko wylać na wacik, bo kolory bardzo szybko się rozdzielają - ma trochę tłustą konsystencję - nie jest zbyt wydajny Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1, w trakcie drugiego