Wella Wellaflex, Lakier do włosów cienkich i delikatnych

• 21 marca 2013 o 14:07
    PRZYSTĘPNY I DOBRY LAKIER:)
    Bardzo fajny lakier. Dobrze radzi sobie z ujarzmieniem codziennej fryzury i co najważniejsze nie skleja włosów. Dodatkową zaletą jest delikatny i przyjemny zapach. Niestety lakier nie wytrzymuję całego dnia na włosach i fryzurę trzeba poprawiać. Plusy: - dostępność - łagodny zapach - działanie Minusy: - kiepska wydajność Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie (w trakcie)
    anjya
    8 lutego 2013 o 8:17
    Taki sobie właściwie
    Taki sobie lakier, nic specjalnego właściwie. Dużym minusem jest, że naprawdę trudno rozczesać po nim włosy (a mam zadbane i łatwo się je rozczesuje). To rozczesywanie zawsze mnie zniechęca od używania tego lakieru .. więc poszukam lepszego ;) Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 6 listopada 2010 o 10:39
    Kiedyś ulubiony
    Używałam go bardzo długo, gdy codziennie myłam włosy nie widziałam jego wad. Zaznaczam, że przez lata był to mój KWC. +dobrze utrwala +nie wysusza -niewydajny -drogi (są tańsze i lepsze - timotei, taft) -nie da się go wyczesać, ponieważ powstaje wtedy na włosach biały pył (za równo na ciemnych jak i na jasnych włosach wygląda to jak łupież), w moich oczach dyskfalifikuje go to, myję głowę raz na 5-7 dni, jednak po użyciu tego lakieru ze względu na oblepienie włosów tym białym osadem musiałabym myć je codziennie Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: pewnie kilkadziesiąt
    shrimp
    9 września 2010 o 14:44
    godny polecenia!
    dobry kosmetyk, spełniający obiejtnice producenta: włosy są elastyczne i sprężyste. mocno utrwala, ale spokojnie da się go wyczesać szczotką. w porównaniu z innymi lakierami nie wysusza włosów. sprawdza się przy długich włosach, nie tylko cienkich. bliski ideału, ale daję 4 gwiazdki, bo poszukuję jednak czegoś lżejszego. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 6 sierpnia 2010 o 10:56
    MOC!
    Rzeczywiście lakier jest bardzo dobry i niesamowicie układa włosy. Potem nie można rozczesać grzebieniem/szczotką. Jedyny ratunek w myciu włosów. Jeżeli potrzebujesz utrwalenia na cały dzień podczas tornado to polecam. Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 5