Mgiełki do ciała

Avon Incandessence, Perfumed Deodorant Spray Perfumowany spray do ciała

• 6 czerwca 2023 o 17:23
    Kobiecy,delikatny,świeży
    Zapach znam od kilkunastu lat,bardzo charakterystyczny,choć delikatny. Od niedawna,Incandessence znów zawitał w mojej torebce. Jest to taki zapach którego się nie zapomina,więc z przyjemnością do niego wróciłam. Incandessence to zapach bardzo delikatny,cytrusowo kwiatowy.Zapach bardzo kobiecy, dodaje świeżości,idealny na ciepłe dni,a więc wiosnę i lato. Spray nie jest trwały, nie byłam tym zaskoczona,ponieważ to nie są perfumy,w dodatku kosztował mało.Uważam,że płacąc 20 zł za zapach który starcza na cały miesiąc ,to nie jest dużo.Poza tym można go zawsze mieć w torebce i w każdej chwili się odświeżyć.Zapaszek podoba mi się,dobrze się w nim czuję i mimo tego że jest mało trwały kupię go napewno. Flakonik wygodny w użyciu.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Wygodny w użyciu flakon
    • Niska cena
    • Dobra dostępność
    Wady:
    • Słaba trwałość
  • 21 kwietnia 2021 o 14:43
    Nie dla mnie zapach
    Dostałam w prezencie niby jego zapach miał być słodki, ale jak dla mnie wogle nie jest i nie był słodki. Buteleczka jest mała i bardzo wygodna do wsadzania do torebki czy nerki. Zapach długo nie utrzymuje się zaledwie koło 20-30 minut. Może kiedyś kupię, ale na ten czas napewno nie . Zalety: -dostępność -cena
  • 22 marca 2020 o 21:29
    fajny
    Zapach incandessence pamiętam od wielu wielu lat w avon. Chyba jeden z najstarszych zapachów. Są dostępne wody toaletowe tego zapachu 50 ml, 30 ml, ale też roletki i perfumetki, a także balsam do ciała, dezodorant w kulce, dezodorant w sprayu no i ten spray. Także można sobie ładny zestaw skomponować tego zapachu. :D Zapach jest lekki, ale słodki i kwiatowy. Można wyczuć nuty kwiatowe, które są przełamane słodyczą. Jest taki elegancki i kobiecy. Doskonale nadaje się na co dzień. Myślę, że jest odpowiedni bardziej na wiosnę lato. Tym bardziej, że to spray to już zupełnie na lato. Trwałość sprayu raczej słaba. Około 2 godzin, ale to w końcu spray a nie perfumy. Spray jest całkiem wydajny, nie trzeba psikać go dużo żeby poczuć zapach. Opakowanie to szklana butelka 75 ml z atomizerem. Jest ona dosyć poręczna. Widać przez nią ile jeszcze sprayu zostało. Spray jest do kupienia praktycznie w każdym katalogu avon. Cena jest niska, a jeszcze często bywa w promocjach.
    Zalety:
    • można z nim skomponować zestaw zapachu
    • słodki, kwiatowy zapach
    • wydajny
    • dostępny w każdym katalogu avon
    Wady:
    • mógłby być troszkę trwalszy
  • 23 września 2019 o 21:44
    mój zapach
    Ten delikatny, odrobinę słodki i lekki zapach bardzo przypadł mi do gustu. Nie jest zbyt mocny ani zbyt delikatny, taki akurat jak dla mnie. Mała, wygodna butelka z atomizerem jest bardzo praktyczna i poręczna, można ją nosić w torebce i odświeżyć się w ciągu dnia. Zapach nie utrzymuje się zbyt długo na skórze. Ma jednak w sobie to coś co sprawia, że lubię do niego wracać. Jest łatwo dostępny i niedrogi.
    kama_m1
    26 czerwca 2018 o 21:00
    Incadessence - spray do ciała
    Bardzo spodobał mi się ten zapach. Jest odświeżający, lekko słodki bardzo przyjemny i bardzo kobiecy. Opakowanie jest bardzo ładne i świetnie wygląda na toaletce. Cenowo całkiem przystępny i ogólnie bardzo wydajny. Dostępny w każdym katalogu Avon. Jedyne co mi w nim przeszkadza to słaba trwałość, przypomina raczej mgiełkę do ciała. Niemniej jednak uważam, że za tą cenę warto się na nie skusić, chociażby na lato. :)
    Zalety:
    Wady:
    • słaba trwałość
    U konsultantki

Zobacz także inne Mgiełki do ciała