Mgiełki do ciała

Avon Celebre, Body Mist Mgiełka do ciała

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 czerwca 2024 o 23:50
    Zakochałam się w tym zapachu
    Wyróżnia się delikatnym i przyjemnym zapachem. Jest idealna do codziennego użycia. Jej lekka formuła szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze, co czyni ją doskonałą opcją na letnie dni. Mgiełka nie tylko odświeża skórę, ale także ją nawilża, dzięki czemu czuję się świeżo i komfortowo przez długi czas. Ponadto, elegancki opakowanie sprawia, że jest to również atrakcyjny dodatek do mojej torebki.
  • 22 sierpnia 2023 o 13:53
    Mój must have
    Mgiełka Celebre to jedyna rzecz z Avon, którą używam stale już od dobrych kilku lat, jest dla mnie niezastąpiona. Zamawiam zazwyczaj na aukcjach internetowych. Miałam też perfumy z tej serii, natomiast dla mnie był za mocne. Ja lubię delikatne owocowe zapachy, takie właśnie jak ta mgiełka. u mnie nie trzyma się cały długi dzień na skórze - dla mnie ok. Także ta mgiełka to dobry wybór dla kogoś kto lubuje w delikatniejszych, bardziej ulotnych zapachach.
    Zalety:
    • piękny, delikatny, kwiatowy zapach
    • ładne, słodkie, przezroczyste opakowanie
    • cena - ok 25 zł za 100 ml -
    • wydajność - mi starcza na ok rok (używam co kilka dni)
    Wady:
    • dostępność ( konsultant Avon, aukcje internetowe)
  • 1 kwietnia 2023 o 22:11
    Typowo Kwiatowo-owocowa mgiełka
    Nie jestem zwolenniczką i miłośniczką kosmetyków od Avon. Mgiełka dostałam w prezencie i nawet muszę powiedzieć że jest całkiem fajna. Ma lekki przyjemny kwiatowo-owocowy zapach, zdecydowanie na pierwszy plan wybija się piwonie oraz jaśmin za chwilę czuć owocowy klimaty arbuza pomieszanego z melonem nutką korzenną cynamonu. Jak na mgiełkę Jestem zaskoczona trwałością odcinek dosyć długo utrzymuje się na skórze za co daje duży plus. Ogólnie mam pozytywne wrażenia po stosowaniu tejże mgiełki.
  • 22 lutego 2023 o 18:56
    Wiosenny zapach
    Mgiełka ma w sobie wszystko czego chcę w zapachu na wiosnę. Kwiaty, owoce. Orzeźwiające połączenie. Uwielbiam się nią pryskać. Opakowanie plastikowe z ładną etykietą. Dosyć trwała jak na mgiełkę. Nie jest dusząca.
  • 11 lutego 2023 o 9:12
    Pierwszy z moich hitów
    Zakupiłam na luty zestaw z AVON'u, w którym znalazła się min. mgiełka "Celebre body MIST". Jest to mgiełka do ciała o zapachu różanym. Mgiełka ma piękny różowy kolor, znajduje się w przeźroczystym opakowaniu wykonanym z plastiku z dozownikiem. - Mimo, że kilkukrotnie miałam do czynienia z opakowaniami z dozownikiem z firmy AVON, które dosłownie rozpadały się w rękach - odpadał dozownik-, postanowiłam skusić się zapachem, który chciałam koniecznie poznać, a nie chciałam wydawać w ciemno większej sumy na perfum z tej serii- jestem mile zaskoczona solidnością wykonania. Lekkość opakowania umożliwia łatwy transport w torebce. Choć nie jest to akurat mi potrzebne. - Mgiełka świetnie nadaje się na noc, po kąpieli. Ubolewam nad tym, że nie ma dostępnego żelu pod prysznic ani płynu do kąpieli w tym zapachu. Ponieważ mgiełka służy do przedłużania zapachu żelu, w tym przypadku nie może ona spełnić swojego zadania. Marzyłby mi się zestaw z balsamem i płynem do kąpieli lub żelem pod prysznic. - Gdy po raz pierwszy użyłam mgiełki, miałam mieszane uczucia. Spodziewałam się delikatnego zapachu, a tutaj czuć mocno spirytus. Po kilku chwilach tego zapachu już nie ma, pozostaje delikatny zapach róży. Z czasem przywykłam do tego i nie przeszkadza mi to specjalnie. - Według mojego uznania, zapach nadaje się zarówno dla osoby po trzydziestce jak i starszej. Mimo, że jest to róża, nie mamy tutaj do czynienia z "babcinym" zapachem. Jest to zapach dla każdego. - Opakowanie jest adekwatne do ceny. Kupiłam mgiełkę z katalogu za 8 zł i zyskałam 100 ml pięknego zapachu. Uważam, że naprawdę warto. Opakowanie wydajne, po tygodniu intensywnego psikania dwa razy dziennie, zużyłam jej niewiele. - Zastanawiam się nad zakupem zapachu z tej serii, gdy skończy się mgiełka.
    Zalety:
    Wady:
    • podczas psikania czuć mocno spirytus
    U konsultantki

Zobacz także inne Mgiełki do ciała