Mgiełki do ciała

Avon Naturals, Magnolia, Scented Spritz Mgiełka zapachowa do ciała `Wspaniała magnolia`

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 czerwca 2024 o 15:43
    Nie taka wspaniała
    Mgiełkę kupiłam za niecałe 10 zł na internetowej aukcji. Lubię mgiełki od Avonu, ale ta mnie nie urzekła. Opakowanie lekkie, plastikowe, standardowe dla mgiełek Avonu. Atomizer działa sprawnie, psika równomiernie. Na ubraniu początkowo mocno czuć alkohol i właściwie ten aromat utrzymuje się długo. Na ciele jest lepiej, alkohol szybciej wietrzeje. Zapach ogólnie jest delikatny, ładny, ale dla mnie trochę nijaki. Bardziej przypomina odświeżacz powietrza. Trwałość całkiem dobra jak na mgiełkę, ale ogólnie mam wrażliwy węch, więc czuję zapach dłużej niż statystyczny człowiek. Mgiełka niestety trochę rozczarowała mnie. Jest zbyt delikatna jak na mój gust, ale no właśnie, jest to kwestia gustu. Jeśli ktoś lubi takie lekkie aromaty to polecam wypróbować na jakiejś promocji.
    Zalety:
    • Atomizer
    Wady:
    • Alkoholowy aromat (zwłaszcza na ubraniu)
  • 16 marca 2022 o 23:13
    Piękny zapach
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Mgiełka jest bardzo tania A za tym idzie jest przyjemna w używaniu, nie zostawia śladów na Ciele bardzo ładnie pachnie nawet można nią pokój spryskać jest jakaś taka mdląca
    Ivyy3
    16 marca 2022 o 22:53
    Nie bardzo
    Mgiełkę kupiłam za ok 10 zł. Producent obiecuje słodką, kremową magnolię. No i w sumie tak jest...tylko, że zapach wydaje się być syntetyczny i mdlący. Nie jest to zdecydowanie mój typ.
    domkep
    21 sierpnia 2020 o 18:57
    Przeciętna
    Przy zamawianiu skusiła mnie magnolia. Rozczarowała po pierwszym psiknięciu. Mgiełka ma etylowy duszący zapach, który praktycznie nie utrzymuje się na skórze ale utrzymuje się na ubraniach. Zapach drażni nos. Nie plami ubrań i nie barwi. Nie uczula. Nie wiem czy jest wydajna ponieważ z uwagi na zapach jej nie używam. Jest w dobrej cenie. Opakowanie ma klasyczne.
    Zalety:
    • Cena.
    Wady:
    • Zapach.
    U konsultantki
  • 14 maja 2020 o 16:33
    Mulący zapach
    Mgiełka ma bardzo słodki i jak dla mnie mdły zapach magnolii :( Bardzo lubię kwiatowe zapachy, jednak magnolia należy to tych ciężki, mdłych i bardzo intensywnych zapachów. Nie potrafię się do niej przekonać, nie jest to mój zapach :/ Polecam osobom które lubią bardzo intensywne zapachy.
    Wady:
    • mdły zapach

Zobacz także inne Mgiełki do ciała