Avon, Encanto Irresistible, Body Mist (Perfumowana mgiełka do ciała)
3 HIT!
76 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiEncanto Irresistible to zmysłowy zapach czystej przyjemności. Jego wyjątkowe kobiece nuty przepięknie rozwijają się na skórze, przeplatając zmysłowo aromaty malin, świeżej frezji i słodkiego akcentu heliotropu.
Mgiełka to lżejsza wersja wody toaletowej. Dzięki odświeżającej mgiełce, subtelnie podkreślisz swój ulubiony aromat w ciągu dnia. Możesz ją także zastosować zamiast klasycznej wersji perfum – to idealne rozwiązanie na gorące dni.
Cechy produktu
- Geraniol
Recenzje 17
7 października 2020, o 10:05
Piękny i kobiecy zapach
Mgiełkę dostajemy w prostej, lecz przyciągającej wzrok plastikowej buteleczce, atomizer daje za jednym psiknięciem dość sporo produktu i nie trzeba kilkanaście razy jej używać, żeby było cokolwiek czuć, więc jest bardzo wydajna.
Ma przepiękny, słodko-kwiatowy zapach, idealnie wpasował się w moje gusta. Jak na mgiełkę utrzymuje się baardzo długo, używałam jej jako zamiennika zwykłej perfumy. Z każdą godziną rozwija swoje nuty zapachowe, które kojarzą mi się z ciepłymi, wieczornymi dniami. Na pewno ją kupię jeszcze nie raz.
ZALETY: -wygodne opakowanie z atomizerem
-bardzo wydajna, nie trzeba dużej ilości, żeby było czuć zapach
-długo utrzymuje się na ubraniach
-otulający, słodko-kwiatowy zapach
16 czerwca 2020, o 15:58
Wykorzystała: jedno opakowanie
Mgiełka ma super zapaszek. Cudnie utrzymuje się na ubraniu. Na skórę nie psikałam za dużo, bo nie lubię. Szkoda, że jest droga. Miałam ją bardzo długo. Buteleczka jest fajnego różowego koloru. Kojarzy mi się bardzo kobieco. Nie wiem czy nie sięgnę po perfum z tej wersji. Nie podrażniła mi skóry. Może ją trochę wysuszać z powodu składników.
ZALETY: Zapach.
WADY: Droga.
12 maja 2020, o 13:15
Ciepły zapach
Mgiełka ma ładne opakowanie i piękny słodki zapach, który jest bardzo wyrazisty i o dziwo mimo formy mgiełki długo utrzymuje się na ciele. Zawiera w swoim zapachu: maliny, świeżą frezję i słodki heliotrop. To pewnie on nadaje temu zapachowi tyle słodyczy.
ZALETY: *ładne opakowanie
*ładny zapach
*trwała
*cena około 20 zł
1 /5
31 marca 2020, o 23:56
26 marca 2020, o 16:14
Wykorzystała: kilka opakowań
Uwielbiam mgiełki od Avon ale ta to jest jakiś sztos. Ma piękny słodki a zarazem kwiatowy zapach. Bardzo długo się utrzymuje, najbardziej czuć jak się spryska nim ubrania to nawet kilka dni czuć zapach. Jest bardzo wydajny i zużyłam już 2 opakowania i na pewno kupię jeszcze więcej. Polecam dla tych osób, które kochają słodko - kwiatowe zapachy.
ZALETY: - piękna, plastikowa buteleczka
20 marca 2020, o 14:17
Używa produktu od: rok lub dłużej
14 marca 2020, o 17:08
Encanto Irresistible
Mgiełka jest bardzo przyjemna o słodko eleganckim zapachu lecz według mnie nadająca się tylko na wieczór w ciągu dnia nie wyobrażam sobie jej używać.
Opakowanie bardzo urocze a sama mgiełka jest bardzo wydajna i długo utrzymuje się.
ZALETY: - Opakowanie
- Wydajny
- Długo się utrzymuje
WADY: -Cena
4 /5
15 lutego 2020, o 00:22