Pędzle do twarzy

Mary Kay Mineral Foundation Brush Pędzel do podkładu mineralnego z włosia syntetycznego

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 16 czerwca 2024 o 12:18
    Mocno średni
    Zaczynając pędzel kupiłam z namówienia konsultantki, ale jestem zawiedziona. Pędzel kosztuje prawie 60 złoty a jest okropny. Włosie jest strasznie twarde i kujące, bardzo nieprzyjemne dla twarzy. Szczerze jak za tą cenę jest mnóstwo lepszych pędzli. Nie polecam
    • Włosie pędzla
    thecla
    1 kwietnia 2024 o 13:05
    Wolę naturalny włos
    Mam ten pędzel ponad rok i drugi od Annabell z naturalnego włosia. I naturalny wygrywa. Lepiej wchłania podkład, ale trzeba uważać żeby nie było maski. Ten od Mary Kay jest mniejszy i łatwiej nakładać w okolicach oczu. Ale łapie mniej produktu i trzeba częściej nabierać. Nie gubi włosia, nic się z nim nie dzieje po myciu. Także spokojnie mogę polecić.
    anjanoc
    16 kwietnia 2021 o 16:29
    Bardzo dobry pędzel!
    Mój ulubiony pędzel do podkładu, pudru i kosmetyków w ogóle. Miękki, delikatny, naturalny. Gdy go używam, moja skóra odpoczywa, nie jest podrażniona. Dobrze rozprowadza produkty.
    Zalety:
    • miękki, delikatny
    • ładnie rozprowadza na skórze puder
    Wady:
    • cena :(
  • 29 lipca 2018 o 17:42
    Elegancki pędzel
    To pędzel z najnowszej wersji. Wygląda bardzo porządnie. Jest zrobiony z takiego jakby matowego tworzywa, nie jest to jakiś badziewny plastik. Włosie nie jest w tym przypadku hmm...jak u większości pędzli jakie akurat mam ..choć z różnych firm- ściskane jakgdyby taką metalową "opaską" . Nie wiem czy dobrze się wyraziłam, ale może kroś załąpie o co mi chodzi, po prostu brak mi słów ,żeby to bardziej fachowo nazwać. Otóż włosie jakgdyby siedzi w środku tego pędzla:) Przez co wydaje się niemożliwe żeby z niego wychodziło:) Na razie nie próbuje , pędzel mam 1,5 miesiąca. Ta obudowa tzn trzonek pędzla skąłda się jakgdyby z dwóch części , daje to też wizualnie ciekawy i oryginalny efekt. Trzonek jest czarny o ma nieduży taki różowy napis mary kay. Nie kłuje w oczy. Włosie jest przyjemnie miękkie, sprawdzałam z innymi pędzlami jakie mam (dużo tego nie ma i nie są to drogie pędzle, ten z Mary Kay z najdroższy) i wydaje się najbardziej miękkie i przyjemne dla buzi. Przyjemnie się nim nakłada puder mineralny, róż, czy bronzer jak i puder pod oczy . W sumie najczęściej nakłądam nim puder pod oczy , róż albo bronzer. Ja wiem,że on jest dedykowany do pudru mineralnego Mary Kay ,i ja ten puder nim nakłądam ale pod oczy ..bo jak mam na całą twarzy nałożyć puder sypki , który jest w takim zamknięciu z otworkami to ja wolę pędzel kabuki wielki i wtedy moge puder przechylić i wysypać tyle ile potrzebuję. To takie moje dziwactwo bo pędzel nadaje sie do [udru jak najbardziej choć ja bym woleła nim nakładać chyba coś prasowanego. Ja osobiście wolę większe i szersze pędzle do pudru sypkiego. Wtedy mi łatwiej "omieść " nim całą twarz. Co nie zmienia faktu,że pędzek jest porządny i jeśli ktoś ma okazję (ja kupiłam czy dostała w promocji z innymi kosmetykami) to myślę ,że warto . Normalna jego cena to 59 zł. \
    Zalety:
    • wygląd , design, miękkie i przyjemne włosie , które nie wypada
    Wady:
    • ja osobiście do pudru sypkiego wolę większe pędzle