Bosch PHS2000 Beautixx Creative Prostownica ceramiczna

• 29 lipca 2013 o 23:37
    Za słaba na moje włosy.
    Mam ten produkt od bardzo dawna. Jest to moja druga prostownica, który służy mi po dziś dzień. Korzystam z niej codziennie prostując przód włosów, który mi się zawsze kręci. Duuuuużo razy próbowałam prostować całość włosów, jednakże musiałam to robić bardzo długo, ponieważ prostownica ma za małą moc nagrzewania, a ja niestety jestem posiadaczką gestych i grubych włosów. Moje włosy nigdy nie były wyprostowane tak jak chciałam, a jeśli już to i tak 20 minut po wyprostowaniu śmiesznie się podkręcały. Jest to z pewnością wina tego urządzenia, ponieważ wiele razy prostowałam włosy u koleżanek, które były posiadaczkami prostownic od Remingtona i efekty były piorunujące. Używam tego produktu od: ponad 4 lata Ilość zużytych opakowań: drugie urządzenie, ponieważ pierwsza zepsuła się, w zamian dostałam nową
    kutafka
    23 sierpnia 2011 o 15:02
    Dziewczyny REWELACJA !
    Wyjątkowo szybko się nagrzewa, jest poręczna, lekka. Włosy wyprostowane jednego dnia rano są proste drugiego dnia wieczorem:) czyli do kolejnego mycia:) A jak się błyszczą! rozdwajają się minimalnie,jeśli nie używamy nic do pielęgnacji. ja używam maski matrix i nie mam rozdwojonych końcówek wcale!!! Szok! Niestety moja kosztowała jakieś 160 zł kiedy ją kupowałam,ale to dawno było :) Używam tego produktu od: 2 lat (jakoś tak) Ilość zużytych opakowań: no jedna prostownica :P
  • 15 października 2010 o 14:33
    Ahhh !
    Prostownice mam od niedawna ale już mogę stwierdzić, ze prostownice Bosch jako jedyne nie palą i nie niszczą mi włosów ! Dzięki Bogu za Boscha ! Miałam już srebrną wersję i była genialna tylko po 5 latach użytkowania stwierdziłam, że czas na nową i padło na tą. Prostownica nie niszczy włosów, błyszczą i są proste i gładkie do następnego mycia. Genialna jak dla mnie i polecam ! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 :)
    yasmi
    7 maja 2010 o 14:22
    REWELACJA
    Mam bardzo kręcone i gęste włosy. Wyprostować je to był koszmar:( Po wypróbowaniu u koleżanki zakochałam się w tej prostownicy i oczywiście kupiłam taką samą. Prostownica jest lekka i poręczna, zawsze ze mną na dłuższych wyjazdach. Bardzo szybko się nagrzewa i nie sprawia problemów przy prostowaniu włosów. Włosy są MEGA błyszczące i cudownie wygładzone. Nie zamieniłabym jej na inną:) POLECAM!!!Używam tego produktu od: czerwiec 2009 Ilość zużytych opakowań:
    spray
    21 lutego 2010 o 13:20
    Dobra jakość, niska cena
    Używam od roku (po wykończeniu na amen 56 mm WIGO). Prostownica jest stosunkowo niedroga, ale pracuje się z nią przyzwoicie. Jest lekka, poręczna, dobrze wykonana. Płytki szybko się nagrzewają i ładnie prowadzą po włosach. Efekt wygładzenia jest zadowalający :)Włosy nie są poszarpane i nie rozdwająją się. Za takie pieniądze - bardzo polecam. Używam tego produktu od: jakieś 360 użyć Ilość zużytych opakowań:1