Rollery do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 26 lipca 2023 o 7:23
    Przyjemny dodatek do pielęgnacji
    Używam rolera głównie wtedy, gdy nakładam maskę w płachcie i chce, żeby serum się jeszcze lepiej wchłonęło. Roler sprawdza się dobrze, powierzchnia się nie brudzi, zauważyłam efekty w używaniu go i tym jak serum z maseczki wchłania mi się z nim i bez niego. Chciałam go też używać solo, ale kompletnie nie mam pojęcia jak. Wolę nakładać pielęgnację na lekko wilgotną twarz, więc przed odpada. Gdy używam go po to mam wrażenie, że cały krem zostaje na rolerze. No ale zdarza mi się używać tej małej końcówki pod oczy, gdy są lekko opuchnięte i też dobrze mi się sprawdza, bo nawet bez wkładania go do lodówki jest zawsze zimny
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 29 września 2022 o 16:22
    zakochałam się o pierwszego użycia
    Jestem totalnie zakochana! Ten roller to strzał w dziesiątkę. Mój pierwszy w życiu i wiem, że to był świetny wybór. Roller jest chłodny, szybko łapie zimno, kiedy chłodzę go w lodówce, aby masaż był jeszcze przyjemniejszy. Masaż jest mega przyjemny, odpręża, relaksuje i koi skórę. Produkt bardzo wygodny w użyciu.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu

Zobacz także inne Rollery do twarzy