Rollery do twarzy

Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 31 marca 2025 o 10:48
    Misiu do zadań specjalnych
    Moja opinia o Foreo BEAR 2 po 3 miesiącach użytkowania Foreo BEAR 2 testuję już od trzech miesięcy, choć przyznam, że nie zawsze regularnie. Przez pewien czas miałam podany botoks, więc obawiałam się, czy mikroprądy nie wpłyną negatywnie na jego działanie. Nie oczekuję od urządzenia cudów ani efektu liftingu porównywalnego do zabiegów medycyny estetycznej – wiadomo, grawitacja działa na każdego. Natomiast muszę przyznać, że przynosi mi ogromną ulgę po ciężkim dniu, przez co całkowicie zrezygnowałam z innych masaży twarzy. Dodatkowo świetnie redukuje opuchliznę po nieprzespanej nocy, co jest dla mnie dużym plusem. Jeśli chodzi o minusy – cena jest wysoka, a w aplikacji dostępne są dodatkowe płatne zabiegi, o czym nie mówi się zbyt często. To może być rozczarowujące, bo po zakupie tak drogiego urządzenia można się spodziewać pełnego dostępu do wszystkich funkcji. Mój trik? Zamiast specjalnych serum przewodzących, które również kosztują fortunę, używam zwykłego żelu aloesowego – działa świetnie i jest zdecydowanie bardziej ekonomiczną opcją. Podsumowując, bardzo lubię Foreo BEAR 2 i cenię go głównie za działanie odprężające oraz zmniejszanie opuchlizny. Czy jest wart swojej ceny? To już kwestia indywidualnych oczekiwań, ale dla mnie stał się przyjemnym rytuałem pielęgnacyjnym, który nieco ułatwia codzienną rutynę.
  • 9 listopada 2024 o 11:19
    Dlaczego kupiłam tak późno?!
    Zacznę od tego, że mam już kilka produktów od Foreo, a ten ‚miś’ kupiłam jako ostatni. Żałuję, że nie kupiłam go najpierw, bo jest rewelacyjny i odpowiada moim potrzebom doskonale. Posiadam Freo Bear 2 Eyes&Lips, to mini wersja urządzenia przeznaczona do masażu wokół oczu i ust. Zachęcona dobrymi rezultatami jakie osiągałam zdecydowałam się na zakup Foreo Bear. Pierwsze użycie było rewelacyjne, to przyjemne uczucie jakie towarzyszyło mi podczas i po masażu, można porównać z profesjonalnym zabiegiem w gabinecie. Czułam delikatne, ciepłe mrowienie, skóra i mięśnie twarzy były napięte, ujędrnione. Najbardziej lubię masaż poranny, bo makijaż na skórze po zabiegu bardzo dobrze wygląda na twarzy. Urządzenie zawiera system Anti-Shock. W skrócie dzięki niemu nie odczuwamy bólu przenikającego do nerwów. Kilka lat temu miałam podobne urządzenie, bez tego systemu i niestety musiałam z niego zrezygnować, bo ból promieniował mi do nerwów w zębach! Pierwszym minusem tego urządzenia jest niestety aplikacja. Odczuwam ją jako nachalną w sprzedaży kolejnych produktów. Mogłaby być zdecydowanie bardziej rozbudowana w sekcji masażu. Jest tylko jeden z głośną dyskotekową muzyką i cichym, niewyraźnym głosem w stylu komentarza walki bokserskiej- no słabe to jest. Ja najczęściej używam go bez aplikacji. Serum wodne dedykowane to masażu jest zdecydowanie za drogie, nigdy go nie kupiłam. Jak narazie używam żelu z aloesu. Cena urządzenia jest wysoka, nawet ze zniżkami, dlatego polecam zastanowić się przed zakupem czy jest to produkt, którego potrzebujemy i będziemy systematycznie używać. Masaż jest dość krótki, nawet 2,5 minuty- myślę, że to super opcja dla wszystkich z małą ilością czasu. Ja narazie masuje dłużej 5minut, rano i wieczorem.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Efekt widoczny od razu
    • Łatwość obsługi
    • Szybkość zabiegu- nawet 2,5 minuty
    • Aplikacja
    • Mała ilość wariantów masaży w aplikacji
  • 21 marca 2024 o 19:27
    Super
    Szukałam urządzenia które będzie naprawdę działać, bo wiele z urządzeń dostępnych na rynku ma różne “wspaniałe technologie”, a efektów brak, lub chcemy sobie wmówić że są efekty. Bardzo sceptycznie podchodzę do tego typu produktów. No więc zdecydowałam się że kupię sobie BEAR 2, bo miał funkcję “sculpting” na której mi zależało, w przeciwieństwie do BEAR1. Udało mi się kupić na promocji 600 zł taniej. Efekty naprawdę widziałam bardzo szybko. Jednak muszę zaznaczyć, że mam okrągłą twarz, policzki takie jak to mówią znajomi trochę “chomiki” więc z tego względu efekty mogą być bardziej spektakularne. Aktualnie, po 2 tygodniach widzę -twarz jest ładniej wymodelowana, mam bardziej widoczne kości policzkowe i ładnie zaznaczoną brodę -skóra jest bardziej promienna (wczoraj otworzyłam przez przypadek przednią kamerkę i aż się zdziwiłam że to ja, zazwyczaj moja twarz była opuchnięta, szara i zmęczona, a przynajmniej uświadomiłam sobie jak bardzo ????) -efektu spłycenia zmarszczek jeszcze nie widziałam, ale nie mam z tym jeszcze problemu, jedynie trochę pod oczami ???? -rano jak wstaje moja twarz jest mega opuchnięta, jak przejadę jedną stronę twarzy to widzę potem porównawczo z drugą stroną, ze opuchlizna schodzi natychmiastowo Bardzo polecam
    ExAmino
    9 czerwca 2023 o 15:41
    Drogi (!) Misiu...
    ...miałeś być moim najlepszym przyjacielem, towarzyszem w nierównej walce z grawitacją, namiastką ekskluzywności, obietnicą młodości. Zainwestowałam w Ciebie poważne pieniądze i naiwne nadzieje. Poświęciłam Ci czas- zabiegane poranki i zmęczone wieczory. I uprzejmie chcę zapytać: czy długo mam jeszcze czekać na efekty naszej współpracy? Czy to wina mojej krótkowzroczności, że nie widzę obiecanych rewelacji? Nie mieliśmy się rozstać z tymi bruzdami okropnymi i owalem coraz mniej jędrnym? Czy nie umawialiśmy się, że ja staram się być zdyscyplinowana, a Ty zajmujesz się resztą? Pieścisz mikroprądami? Odmładzasz? Ehhh...czekam 2 miesiące na spełnienie marketingowych obietnic Foreo i realizację internetowych zachwytów. Miałam naprawdę szczerą nadzieję, że nowoczesne technologie, patenty i -wiele mnie kosztująca- regularność pozwolą mi wypięknieć. Na razie: efekty widoczne są jedynie dla bardzo zdesperowanych spostrzegawczych. Mam 32 lata. Buzię wcale nie brzydką (tzn. baaaardzo daleko mi do instagramowych piękności), jeszcze nie postarzałą. Ale jestem pierwszą fanką profilaktyki. Chciałam o siebie zadbać. Wydałam ponad 1000zł (!!!). I jestem w stanie ambiwalentnym. Doceniam design. Śliczne są te maleństwa od Foreo. I Luna. I mój Miś. I Ufo. Estetyczne. Widać, że jakościowo pierwsza klasa. Sam pomysł - rewelacja. Zasada działania, jak dla mnie, przekonywująca. Tylko..no ileż można czekać!? Masuję 2 razy w ciągu dnia - i jedyne czego jestem pewna to to, że jeszcze kilka sesji z Panią z aplikacji, z nachalnie optymistycznym dubbingiem i dyskotekową muzyką w tle i dostanę bruksizmu. Jak dla mnie-aplikacja irytująca. I niepotrzebna- bo z 1min 41sek trwania filmiku instruktażowego, masaż trwa niecałą minutę, a poprzedza go (wysłuchiwany za każdym razem) komunikat o poprawności wykonania zabiegu. Można byłoby przypomnieć o nałożeniu serum raz, kilka razy zademonstrować kierunek przesuwania Misia, ale to wystarczy, serio. Gdyby ktoś zapomniał - niech ma opcję przypomnienia, ale ja wysłuchałam instrukcji już 120 razy (dokładnie) i wcale nie czuję się mądrzejsza... Poza tym trudno mi utrafić z intensywnością prądów- mam na 4, nic nie czuję (a kiedy nie czuję-nie wierzę), wzmacniam do 6- boli, igiełki. Być może zależy to od mojej osobniczej czułości, od humoru, fazy cyklu, nakładanego serum - bo oczywiście ja serum Foreo za jakieś niepoważne pieniądze (250 zł...o buhahahaha!) nie kupiłam. Eksperymentuję. Ale przede wszystkim czekam na rezultaty mojej samodyscypliny i zwrot srogiej finansowej inwestycji. Czasami wydaje mi się, że mam twarz bardziej promienną, ale częściej uznaję, że to zasługa lepszego spania. Zmarszczki mi zostały. Policzki ciążą. Co dalej- będę raportować.
    Zalety:
    • bardzo, bardzo ładny ten Miś. Mam wersję krzycząco różową i jestem nią zauroczona.
    • porządnie wykonany - nie ma fuszerki, widać, że to nie podróbka. Silikon jest świetnej jakości, wszystko świeci i wibruje jak trzeba.
    • poręczny. Wygodnie się nim pracuje.
    • łatwy w utrzymaniu- ot spłukać wodą głowice i już czyściutko
    • przyjemnie relaksuje twarz, uczy rytuału
    • na jednym ładowaniu, póki co, można działać ponad 2 miesiące
    • i działa na każdym, wodnym serum (nie dajcie się Państwo nabrać na cudowność oryginalnego Serum!Serum!Serum!)
    Wady:
    • c e n a.
    • Wiem, za pomysł/jakość się płaci. Wciąż jest taniej niż gdybyśmy regularnie chadzali do kosmetyczki. Ale ponad 1000zł -boli.
    • aplikacja. Nie mam do niej cierpliwości. Nudna. Wtórna. Z reklamami.
    • efekt wyczekiwany bardziej niż zmiana polskiej sytuacji politycznej - na razie daję 4* na zachętę (...żebym nie musiała dać 7*)
  • 21 maja 2022 o 10:00
    Efekt jak po masażu
    Używam Foreo Bear już od kilku miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona. Przy regularnym stosowaniu widać efekty, skóra jest zrelaksowana i wygładzona, a zabieg jest bardzo przyjemny. Jeśli chodzi o wykonanie produktu, to jest on stworzony z wysokiej jakości materiałó i na pewno posłuży mi przez długi czas.
    Zalety:
    • zastosowana technologia
    • widoczne efekty
    • łatwość użytkowania
    • prosta w obsłudze aplikacja Foreo
    • wygląd
    • długo działająca bateria
    Wady:
    • wysoka cena