Kremy z filtrem do twarzy

Kiehl's Ultra Facial Cream Broad SpectrumSPF 30 Krem do twarzy

notino.pl
Kiehls Krem do twarzy 50 ml
Kiehl's Ultra Facial Cream SPF 30 125 ml

• 20 maja 2020 o 15:28
    Szczypie i podrażnia oczy
    Krem dobrze nawilża i ładnie współgra z podkładem, ale niestety buzia i iczy szczypią po nałożeniu kremu (czasami do takiego stopnia,że muszę zmyć krem wodą z żelem do mycia twarzy i płukać oczy)
    Zalety:
    • Dobrze nawilża
    • Współgra z podkładem
    Wady:
    • Okropnie szczypie
    • Podrażnia oczy
    • Cena za wysoka w stosununku do jakości
  • 7 stycznia 2020 o 13:02
    Używam go codziennie!
    Świetny krem, który nakładam na krem nawilżający codziennie. Ochrona przeciwsłoneczna to najważniejszy krok w pielęgnacji zapobiegającej powstawaniu zmarszczek i ten krem świetnie się do tego sprawdza.
    Zalety:
    • Przyjemna, aksamitna konsystencja
    • Brak "bielenia"
    • Nie zatyka porów (kwestia indywidualna oczywiście)
    • Nie uczula
    • Nie powoduje nadmiernego świecenia, ale daje cerze ładny, naturalny blask
    • Świetnie sprawdza się pod lekkim, codziennym makijażem
    • Wydajny
    Wady:
    • Cena mogłaby być odrobinę niższa, ale jak na taką jakość nie jest źle!
    • Opakowanie - osobiście nie przepadam za słoiczkami, bo trzeba przy nich zwracać szczególną uwagę na higienę.
  • 23 sierpnia 2019 o 10:05
    Jestem bardzo zadowolona, cudo!
    Zaryzykowałam i kupiłam mimo, że nie było na Wizażu żadnych recenzji tego kremu. Używam go już kilka miesięcy i mogę już napisać co o nim sadzę. Ma mieszaną skórę na twarzy mimo, że krem jest nawilżający nie przetłuszcza jej tylko pięknie nawilża, moja skóra dosłownie go pije. Jego konsystencja jest dość gęsta sprawia wrażenie, że porcja kremu jest nasycona samym dobrem dla skór, pięknie delikatnie pachnie, bardzo dobrze się wchłania nie pozostawia białych smug i przede wszystkim dlatego go kupiłam, że ma filtr przeciwsłoneczny, sprawdza się super pod makijaż , dzięki nie mu nie mam problemu z trzymaniem się podkładu i innych kosmetyków do makijażu.
    Zalety:
    • wchłanianie
    • nawilżenie skóry
    • filtr UV
    • nadaje się pod makijaż
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • ceny
    • dostępność (dla mnie tylko przez internet, w moim mieście nie ma ich sklepu;(
    • opakowanie mogłoby być lepsze, wole wyciskać krem, niż grzebać w słoiczku palcem