Kremy z filtrem do twarzy

Nivea Sun, Shine Control UV Face SPF 30 Mattifying Effect (Krem do twarzy matujący z filtrami UV SPF 30)

NIVEA Sun Shine Control Matujący Krem do Twarzy z Wysoką Ochroną SPF30 50ml
Nivea Sun UV Face Shine Control matujący krem do twarzy SPF30 50 ml

Mvjaaaa
    24 sierpnia 2024 o 20:42
    Mój ulubiony spf
    Spf ma bardzo fajną, gęsta konsystencję. Świetnie nadaje się pod makijaż, nie wybiela pod makijażem wygląda bardzo dobrze, nie wyświeca się, łatwo się go nakłada. Nałożony sam bez makijażu również bardzo dobrze wygląda, jest bardzo wydajny. Nie ma wyraźnego zapachu.
    • Konsystencja
    • Brak zapachu
    • Praca z produktem
  • 24 lipca 2024 o 18:03
    Bardzo fajny, łatwo dostępny SPF
    Kupiłam go w Biedronce na promocji. Kosztował chyba 30zł, bo nie byłam w stanie kupić nic innego z SPF50. Używam retinolu, kwasów, ogólnie moja pielęgnacja skupia się na złuszczaniu, a ten produkt w moim odczuciu dobrze chronił moją twarz. Po zabiegu kwasowych rownież go stosowałam, pamiętając o reaplikacji i również bardzo dobrze mi się sprawdził. Mam cerę mieszaną, nie uważam, aby miał matujący efekt, bo wyświecał mi się dość szybko. Pachnie jak typowy krem do opalania. Aczkolwiek uważam, że jest to dobry produkt, który jest łatwo dostępny i spełnia swoją rolę. Taki bardzo podstawowy. Używałam go również na wakacjach za granicą i również dał radę. Starczył na dwa miesiące codziennego używania z dodatkową reaplikacją w niektóre dni. Pod koniec musiałam go rozciąć, bo nic nie leciało z tubki i produkt starczył jeszcze na ok 2 tygodnie codziennego stosowania. Łatwo się go nakłada, ponieważ czuć go pod palcami i wiadomo, gdzie się go nałożyło.
    Zalety:
    • Cena, dostępność, łatwość aplikacji
    Wady:
    • Szybkie wyświecenie
  • 1 czerwca 2024 o 15:52
    Dobry spf
    Mam cerę mieszana która dos szybko się wyswieca w strefie T. Długi szukałam jakiegoś spf który da radę wytrzymać chociaż pół dnia z makijażem i nie spłynie z twarzy. Podczas zakupów w Biedronce ten spf rzucił mu się w oczy i postanowiłam go przetestować. Spf ma krwmowa konsystencję, szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu oraz nie szczypie w oczy. Świetnie współgra z podkładem i nie roluje się. Ogólnie jest dość dobry ale przy bardzo wysokich temperaturach ok 30 ' oraz większym wysiłku niestety nie daje rady i moja twarz się wyswieca.
  • 24 maja 2024 o 12:42
    Idealny krem spf na lato
    Nivea, Sun, Shine Control UV Face SPF 30 Mattifying Effect (Krem do twarzy matujący z filtrami UV SPF 30) używam już ponad rok. Ładnie pachnie. Mając tłustą cerę ten krem nawet ją matowi. Spełnia swoją funkcję czyli chroni prze słońcem i nawilża. Polecam szukać go na promocji :)
    • efekt matowienia
    Wady:
    • czasami się roluje
  • 23 marca 2024 o 16:45
    Świetny
    Bardzo lubię wykończenie tego kremu - nie świeci się, nie wysusza też skóry. Czasem lubi się zrolować, trzeba go dosyć szybko rozprowadzać na twarzy.