Żele do golenia

Balea Men, Rasier Gel Fresh Żel do golenia

frida90
    6 listopada 2024 o 13:28
    Niby męski ale i dla kobitki spoko
    Bardzo podoba mi się żel do golenia Balea i spełnia moje wszystkie oczekiwania. Spełnia wszystkie swoje zadania, a przy tym jest super tani. Szczególnie podoba mi się nuta mięty, która zauważalnie odświeża skórę. Po tym produkcie nie wystąpiły u mnie żadne zaczerwienienia, nie wrastały mi włoski ani nic podobnego, z czym często borykałam się przy innych produktach. Dzięki żelowi do golenia można się ogolić naprawdę łatwo! Moje nogi są gładkie i blyszczące
  • 30 grudnia 2019 o 9:39
    Fajny
    Balea Men fresh rasier gel kupiłam mężowi zachęcona promocją. Koszt ok 4 zł. Żel okazał się bardzo fajny. Dobrze się rozprowadza, super zmiekcza zarost. Nie podrażnia. Opakowanie jest przyjemne dla oka i funkcjonalne. Pojemność spora dzięki czemu żel jest wydajny.
  • 22 kwietnia 2019 o 14:55
    Poślizg maszynki bez podrażnień i z efektem chłodzącym na skórze
    Bardzo dobry żel do golenia dla mężczyzn. Niedrogi, bardzo wydajny, spełniający swoją rolę. Granatowe opakowanie, pojemność 200 ml, a w środku turkusowy żel, który po roztarciu zamienia się w gęstą piankę. Ma męski, lekko miętowy zapach. Chroni skórę przed podrażnieniami, daje fajny poślizg maszynce i nie wysusza skóry. Dodatkowo żel daje efekt chłodzenia, co świetnie sprawdzi się latem. Za tą cenę żel jest naprawdę świetny.
    Zalety:
    • niska cena
    • bardzo wydajny
    • daje fajny, mroźny efekt
    • dobry poślizg dla maszynki
    • ładny design
    • męski zapach
    • dba o skórę podczas golenia
    Wady:
    • dostępny w niemieckiej drogerii dm, nie jest stacjonarnie dostępny w Polsce

Zobacz także inne Żele do golenia