Podpaski

Masmi Natural Cotton, Sanitary Towels Ultra-thin Ultracienkie podpaski na dzień ze skrzydełkami

• 29 sierpnia 2022 o 23:23
    Sprawdzają się
    Podpaski z Masmi bardzo dobrze mi się sprawdzają. Nie podrażniają skóry, są wystarczająco chłonne, nie odklejają się od bielizny i nie przesuwają w ciągu dnia. Ich minusem jest niestety cena - może kiedyś ekologiczne podpaski będą dostępne bardziej przystępnej cenie :). Zdecydowanie godne polecenia!
    Zalety:
    • Nie podrażniają skóry
    • Ekologiczne
    • Chłonne
    • Wygodne, nie odklejają się
  • 31 marca 2021 o 22:26
    Bezpieczne podpaski
    Bardzo dobre podpaski jednak nie idealne. Przede wszystkim SKŁAD, który jest fantastyczny! Bardzo zależało mi na znalezieniu podpasek, które nie są bielone chlorem i jednocześnie nie są zbyt drogie - i to właśnie dotyczy Masmi :) Niestety podpaski te mają dość specyficzny zapach. Nie jest brzydki, przypomina mi jakąś przyprawę... Niestety jest na tyle intensywny, że wyczuwam od siebie samej podpaskę już w momencie jej założenia :( Nie jest to zbyt komfortowe. Poza tym wcale też nie są takie cienkie jak to opisuje producent. Jakby nie było, skład wygrywa wszystko i będę je nadal kupować.
    Zalety:
    • zdrowy, ekologiczny skład
    • niebielone chlorem!
    • klej
    Wady:
    • bardzo mocny zapach
    • grubość
  • 10 marca 2020 o 15:17
    Bardzo chłonne
    Ultracienkie podpaski z bawełny organicznej ze skrzydełkami firmy Masmi są dla mnie nowością, nowością która pozytywnie mnie zaskoczyła. Podpaski zapewniają komfort i uczucie świeżości. Przyklejone, nie odklejają się ani nie przesuwają, są bardzo chłonne i sprawdzają sie nawet od pierwszych dni miesiączki. Zakupione na stronie https://www.drogeriaolmed.pl/
    Zalety:
    • chłonne
    • nie podrażniają
    • zapewniają komfort
  • 14 stycznia 2020 o 1:53
    Bardzo dobre organiczne podpaski
    Zakupiłam je w Drogerii Olmed i muszę stwierdzić, że są to naprawdę bardzo dobre i ekologiczne podpaski, które oddychają. Wykonane ze 100%organicznej bawełny, dają poczucie komfortu i ochrony przez cały dzień. Są miękkie i nie podrażniają. Dzięki braku chemii nie uczulają.
    Zalety:
    • Skład
    • Miękkość
    • Chlonność
    • Dobrze zabezpieczają
    • Nie przesuwają się
    Wady:
    Renees
    26 listopada 2019 o 11:37
    Naturalny i hipoalergiczny produkt dla wrażliwców
    Długo myślałam nad tym czy dodać tę recenzję ale postanowiłam jednak napisać kilka słów. Ja fanką podpasek nie jestem, prawie zawsze używam tamponów ponieważ jakoś podpaski zbyt często wywołują u mnie podrażnienia i nie pomagają w te dni w kontekście komfortu. Na te natknęłam się w Rossmannie na jakiejś promocji, i choć ceny nie mają najniższej tak z czystym sumieniem mogę je polecić. Są miękkie i od razu czuć, że nie mają jakiś sztucznych dodatków. Również są bardzo chłonne, same w sobie nie mają zapachu ponieważ nie są perfumowane zatem to kolejny plus dla tego produktu. Zapakowane są bardzo dobrze więc trochę to ułatwia ich przechowywanie i zmniejsza dyskomfort ponieważ nie jest kolorowe opakowanie. Klej jest mocny, przylega do bielizny i nic nie dzieje się w trakcie "noszenia" a większość podpasek to ma z tym problem. Jest to bardzo dobry, naturalny i przyjazny środowisku produkt, uważam, że nie ma lepszego w drogerii tego typu produktu.
    Zalety:
    • naturalne bez sztucznych dodatków
    • zero podrażnień
    • bardzo komfortowe
    • nie są perfumowane
    • klej jest mocny więc nie poruszają się po bieliźnie
    • rozmiar w sam raz, nie za mały, nie za duży
    • opakowanie klasycznie, porządnie
    • hipoalergiczne czyli idealne dla wrażliwców
    • przyjazne środowisku

Zobacz także inne Podpaski