Żele pod prysznic

Yves Rocher Green Tea Scent, Shower Gel Żel pod prysznic `Zielona herbata`

• 10 kwietnia 2021 o 13:02
    Zapach był i nie ma
    Zielona herbata jest zapachem tak oklepanym, tak bezpiecznym, tak ładnym, prostym, rześkim, że można kupować ją w ciemnno. W postaci żelu po umyciu nie zostaje z niej nic.... nic A szkoda, bo człowiek by chociaż ładnie pachniał przez resztę dnia/nocy - a tu takie rozczarowanie....
    Zalety:
    • ładny zapach
    • dobrze się pieni
    Wady:
    • trwałość zapachu
    U konsultantki
  • 2 lutego 2021 o 21:01
    Do kompletu z wodą toaletową, a równie przyjemny!
    Dostałam w prezencie zestaw składający się z wody toaletowej zielona herbata i żelu pod prysznic o tym samym zapachu. Miałam już kilka wersji zapachowych i właściwie wszystkie mi się podobają - są świeże, lekkie i kwiatowe - takie jak lubię. Żel jest dosyć gęsty, przezroczysty. Bardzo porządnie się pieni i nie trzeba używać go dużo, przez co jest dosyć wydajny. Opakowanie jest moim zdaniem bardzo estetyczne - nawiązuje do wody toaletowej. Nie muszę się właściwie zbytnio rozpisywać na temat tego żelu, bo jest po prostu dobry i koniec kropka. Bardzo dobrze oczyszcza skórę, przy okazji jej nie wysuszajac. Podoba mi się jego orzeźwiający zapach - naprawdę potrafi ukoic i nos i głowę po długim dniu w pracy. Zapach nie utrzymuje się na ciele zbyt długo, jednak uważam, że od tego są balsamy do ciała a nie żel. Jedyne do czego mogę się doczepic to cena regularna, która jest moim zdaniem zbyt wygórowana, no ale zawsze można polować na promocje!
    Zalety:
    • Świeży zapach
    • Ładne opakowanie
    • Oczyszcza i nie wysusza
    • Dosyć wydajny
    Wady:
    • Cena regularna
  • 4 stycznia 2021 o 23:35
    Zapach zaskakuje
    Uwielbiam żele z Yves Rocher, zużyłam ich naprawdę sporo, ale po zieloną herbatę nie sięgnęłam nigdy z własnego wyboru. Spodziewałam się troszkę tępego, ziołowego zapachu. Kupił mi go mąż. Jakież pozytywne było moje zaskoczenie po otwarciu butelki. Zapach piękny, orzeźwiający, energetyzujący, ale subtelny. Ja wiem, że żele pod prysznic z tej firmy są dobre, jak każdy jeden. U nich dobór żelu to jest tylko kwestia gustu w kompozycjach zapachowych. Dlatego już po samym zapach wiedziałam, że zajął miejsce w TOP 3 moich żeli z YR. Idealny do porannych pryszniców. Pozytywny kop do zaczęcia dnia. I potem tak pięknie pachnie w domu :)
    Zalety:
    • robi to co producent deklaruje
    • dobrze się pieni
  • 2 stycznia 2021 o 22:26
    Jeden z ulubionych - rześki zapach zielonej herbaty
    Jest to jeden z moich ulubionych zapachów w okresie wiosennym i letnim. Niezwykle lekki i świeży zapach zielonej herbaty pobudza organizm i jest istną aromaterapią. Zapach niezwykle świeży i przyjemny, rześki. Konsystencja żelu jest bardzo gesta, przezroczysta, lekko zielonkawa, zapach nienachalnie utrzymuje sie na skórze przez jakiś czas, żel tworzy przyjemną pianę podczas mycia. Produkt w żadnym stopniu nie uczula ani nie podrażnia nawet mojej bardzo podatnej na podrażnienia skóry. PO umyciu skóra jest miękka i nawilżona, duży plus za skład, szkoda tylko ze buteleczka nie ma pompki. Niemniej wystarczy odrobinka żelu by umyć całe ciało - produkt jest bardzo wydajny. Cena standardowa raczej odstrasza (bodajże 30 zł za 200 ml), ale warto polować na promocje, które często są na stronie producenta i wtedy można kupić dużo taniej. Polecam!
    Wady:
    • cena regularna