Żele pod prysznic

Fa Luxurious Moments, Black Amethyst & Pink Viola Shower Gel Żel pod prysznic

Schwarzkopf Fa Luxurious Moments żel pod prysznic 250ml

• 22 lutego 2025 o 8:58
    Bardzo fajny żel!
    Żel ma ładne, mocne, wygodne opakowanie. Żelowo- kremowa, aksamitna konsystencja ma ładny, ciemnofioletowy kolor z błyszczącymi drobinkami. Myślę, że jest to dobry produkt na jesienne, chłodniejsze wieczory ze względu na zapach- bardzo ładny (choć perfumowany), kobiecy, intensywny. Niestety nie jest on wyczuwalny na skórze po spłukaniu. Żel świetnie się pieni i rozprowadza na ciele. Dobrze domywa i wygładza skórę. Nie wysusza i nie podrażnia. Do tego jest mega wydajny. Ogólnie ten żel prezentuje się mega fajnie, a korzystanie z niego podczas kąpieli to sama przyjemność .
    piccess
    25 października 2024 o 22:49
    Nie polubiliśmy się
    Kupiłam go z czystej ciekawości. W zasadzie do zakupu zachęciło mnie opakowanie- być może nie jestem wzrokowcem, ale mam wrażenie, że ciemnych buteleczek żeli w drogerii jest mało. Zbyt mało, żebym na nie zwrócił uwagę. Ten żel natomiast skusił mnie swoim uroczym, nieco mrocznym filetowym opakowaniem. Pomyślałam, że musi nieziemsko pachnieć no i się nie pomyliłam. Pchnie bosko- bardzo świeżo, trochę kwiatowo, trochę cytrusowo. Ma w sobie coś. NA pewno dobrze się pieni, ma w miarę ok konsystencję (chociaż lekko glutkowatą mam wrażenie), a samą buteleczkę dobrze trzyma się w dłoni (nie wyślizguje się i łatwo można otworzyć i zamknąć wieczko mokrymi palcami), No i to tyle. Co na minus? Po kilku dniach stosowania zauważyłam, że mam przesuszoną skórę. Nie zmieniłam wówczas nic, tylko żel pod prysznic. Przypuszczam więc, że to jego zasługa. Nie oczekuję od żeli efektu nawilżania, bo od tego są balsamy, ale najważniejsze żeby nie przesuszał. Ten niestety to zrobił, szczególnie przesuszone miałam ramiona. Kolejny minus dodaję za jego kolor. Trochę się zdziwiłam, bo kolor dokładnie taki sam jak buteleczka. Mimo iż nie zabarwił armatury czy ręcznika, to jednak jestem zwolenniczką bezbarwnych lub o kremowych odcieniach żeli. Chociaż minusów jest mniej to jednak nie sięgnę po niego znowu, bo to dla mnie dość duże wady tego kosmetyku.
  • 5 lipca 2020 o 15:44
    Wydajny żel
    Zakupiłam największą pojemność i bardzo długo zużywałam (faktem jest, że na przemian z innymi żelami). Zapach bardzo przyjemny - przynajmniej na początku, pod koniec mnie już męczył. Generalnie duża pojemność, na promocji w niedużej cenie, więc ok.
    Zalety:
    • poręczne opakowanie, które pozwala zużyć cały produkt
    • cena na promocji
    Wady:
    • po czasie męczący zapach
  • 22 października 2019 o 9:23
    Fa, Luxurious Moments, Black Amethyst & Pink Viola Shower Gel
    Żel bardzo ładnie pachnie, jest idealny na porę jesienno-zimową. Opakowanie standardowe jak na żele od firmy FA, są poręczne i solidnie wykonane. Żel ma nietypowy kolor, ponieważ jest ciemno fioletowy z połyskującymi drobinkami. Tworzy aksamitną pianę, która sprawia, że skóra po umyciu staje się miękka i gładka. Niestety zapach żelu nie utrzymuje się na skórze.
  • 11 września 2019 o 16:47
    Polubiliśmy się : )
    Produkty myjące od Fa lubię, a ten żel również mnie nie zawiódł. Ma ładne, mocne, wygodne opakowanie. Żelowo- kremowa, aksamitna konsystencja ma ładny, ciemnofioletowy kolor z błyszczącymi drobinkami. Myślę, że jest to dobry produkt na jesienne, chłodniejsze wieczory ze względu na zapach- bardzo ładny (choć perfumowany), kobiecy, intensywny. Niestety nie jest on wyczuwalny na skórze po spłukaniu. Żel świetnie się pieni i rozprowadza na ciele. Dobrze domywa i wygładza skórę. Nie wysusza i nie podrażnia. Do tego jest mega wydajny. Ogólnie ten żel prezentuje się mega fajnie, a korzystanie z niego podczas kąpieli to sama przyjemność : )
    Zalety:
    • aplikacja
    • spełnia podstawową funkcję, wygładza
    • nie wysusza, nie podrażnia
    • bardzo wydajny
    • dostępność i cena