Podkłady do ciała

Bielenda CC 10 w 1, Multifunkcyjny krem-fluid korygujący do ciała SPF6

• 13 marca 2025 o 21:20
    opinia
    Bielenda CC 10 w 1, Multifunkcyjny krem-fluid korygujący do ciała SPF 6 to totalne rozczarowanie. Produkt jest za gęsty, przez co bardzo ciężko go równomiernie rozprowadzić, szczególnie na nogach. Efekt, jaki zostawia, to bardziej pomarańczowy odcień niż naturalna opalenizna, co wygląda naprawdę źle. Po nałożeniu skóra wygląda nierówno, a krem po prostu nie spełnia obietnic. Zdecydowanie nie polecam – dla mnie to kompletny niewypał. Bardzo się zawiodłam!
    Zalety:
    • posiada spf
    Wady:
    • za gęsta konsystencja
    • pomaranczowy odcien
    • nie spelnia obietnic
  • 6 sierpnia 2024 o 12:39
    Super produkt
    Zwykle jestem nieufna w stosunku do kosmetyków koloryzujących do ciała , bo w większości niestety zostawiają smugi i wysuszają skórę. Ten jest inny. Nie dość ,że bardzo dobrze nawilża i odżywia to , zgodnie z obietnicą producenta także lekko kryje, koryguje niedoskonałości ,tworzy bardzo fajną matową powłoczkę na skórze. Ma lekką konsystencję, bardzo dobrze się wchłania. Dla mnie hit.
    Zalety:
    • działanie nawilżające
    • dobrze się rozprowadza
    • ładnie pachnie
    • kryje niedoskonałości
  • 15 lipca 2024 o 12:30
    Mega produkt!!
    Kupiłam go na wyprzedażach w Rossmannie za 5zł. Krem CC do ciała od marki Bielenda zamknięty jest w dużej tubce z odkręcaną zakrętka. Na początku przeraziłam się tego koloru - ciemny, wpadający w róż. Pomyślałam - co ja będę miała na tych nogach?! Zaczęłam smarować i czułam, że produkt zastyga, więc aby nie zrobić sobie plam czy smug trzeba naprawdę szybko z nim pracować. U mnie wszystko gladko poszło, a efekt jaki uzyskałam to pięknie wyrównany koloryt nóg oraz lekką opaleniznę. Jestem zakochana w tym efekcie! Tak jak wspomniałam produkt jest zastygający, więc utrzymuje się cały dzień! Ja nosiłam go w największy upał i nic się z nim nie działo. Nie pobrudzil mi sukienki ani nie spływał. Ja to miałam problem, żeby zmyć go wieczorem! Musiałam się nieźle naszorować gąbka :) Bardzo lubię ten produkt!
    Zalety:
    • kolor po rozsmarowaniu
    • efekt opalonych nóg
    • wyrównany koloryt
    • trwałość
    • zastygający
    • duża pojemność
    • wydajny
    • piękny zapach
    Wady:
    • ciężko go zmyć wieczorem :D (minus nie minus - dzięki temu jest trwałość na plus ;))
    • wycofany z Rossmanna :(
  • 4 czerwca 2024 o 15:51
    Porażka!
    Według producenta ten produkt ma dać efekt pięknej, gładkiej, rozświetlonej skory ciała, maskować niedoskonałości, ujednolicać koloryt i nawilżać. Totalnie produkt nie spełnia żadnej z wymienionych funkcji. Jest bardzo ciemny, na skórze robi się pomarańczowy, robi bardzo brzydkie plamy na ciele, ani nie nawilża ani nie odbija światła jak zapewnia producent. Nie robi dosłownie nic, oprócz robienia brzydkich pomarańczowych plam. Tragedia.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 20 grudnia 2023 o 20:06
    Piękny efekt ale nie na długo
    Bardzo ciekawy balsam - fluid. Pięknie rozświetla skórę, pokrywa niedoskonałości ( pajączki, sińce, blizny). Nadaje naturalny kolor. Efekt jest naprawdę spektakularny jeśli chodzi o krycie, kolor i blask. Używałam go głównie do nóg, rąk i dekoltu. Koleżanki pytały gdzie się tak pięknie opaliłam. Balsam pachnie przyjemnie i łatwo się rozprowadza. Niestety, jest też "ale". Łatwo się zmywa w kąpieli ale też łatwo brudzi odzież. Najlepiej byłoby żeby nic nie dotykało wysmarowanej skóry. Nie tylko zaraz po aplikacji ale cały czas.
    Zalety:
    • Krycie
    • Rozświetlenie
    • Konsystencja
    Wady:
    • Nietrwałość
    • Brudzi odzież i obuwie