Neutrogena Visibly Refined, Pore Refining Facial Wash

• 22 grudnia 2008 o 17:50
    nie polecam
    buzia po paru dniach rzeczywiscie ladnie wyglada, ale potem inwazja krostek. musi miec cos w sobie co niemilosiernie zapycha pory. wysusza buzie, a mam mieszana naczynkowa ;/ na pewno nie kupie Używam tego produktu od:brrrrrrrrrrr Ilość zużytych opakowań:1
  • 24 września 2007 o 22:42
    Rewelacja!
    Bałam się tego cuda bo zazwyczaj reaguję zaczerwienieniem na polikach po takich peelingach-"drobinkowcach". Dostałam go w aptece jako nagrodę za punkty, stał niedługo - babska ciekawość zwyciężyła!! Efekt super, mam wrażenie, że wszelkie zanieczyszczenia są wręcz "wydarte\, pory zmniejszone i niewidoczne. Jestem mu wierna od ok 1,5 roku. Mój mąż też go używa i chwali bardzo. POLECAM!! Używam tego produktu od:1,5 roku Ilość zużytych opakowań:4szt
    Sabbath
    16 listopada 2006 o 11:36
    Ideał!
    Absolutnie najlepszy żel do mycia twarzy, jaki kiedykolwiek miałam! Bardzo skutecznie oczyszcza nie podrażniając przy tym buzi. Drobinek ściernych jest wystarczająco dużo i są wystarczająco twarde, by złuszczyć martwy naskórek, a zarazem są na tyle łagodne, że nie drapią. Nie robią się po nim żadne "niespodzianki". Ładnie pachnie, dobrze się pieni i w ogóle byłby moim ideałem, gdyby nie to, że go ostatnio nie mogę nigdzie kupić! Używam tego produktu od: Używałam bardzo długo Ilość zużytych opakowań: Dużo...
  • 29 stycznia 2005 o 18:37
    niezastąpiony
    Ja dla mnie kosmetyk ten ma same plusy. Po pierwsze samo połączenie żelu myjącego z peelingiem jest świetnym zestawieniem bez którego moja buźka rano po prostu nie jest w stanie się obejść. Mikrodrobinki złuszczają naskórek ale nie robią tego agresywnie, dzięki czemu skóra nie jest zaczerwieniona. Ponadto żel znacząco zwęża pory. Te na nosku w zupełności potrafi zamknąć. Skóra staje się gładka i świeża. Cóż jeszcze mogę powiedzieć - wydajny, ładnie pachnący... Po prostu świetny.
  • 28 grudnia 2004 o 21:31
    Wreszcie czysto!!
    Zalety: * idealnie oczyszcze (dzięki konsystencji zelu peelingującego) * fajnie sie pieni * jest strasznie wydajny * przyjemny zapach * usuwa mniejsze zaskórniki i zwęza pory Wady: - niezbyt praktyczne opakowanie - delikatnie wysusza ( ale to mozna nadrobic kremem) OGÓLNIE POLECAM!!!